Főoldal Filmek Kiszivárogtatták a Black Adam ruhatárát, a főhős és Hawkman jelmezét is bemutatták
Filmek

Kiszivárogtatták a Black Adam ruhatárát, a főhős és Hawkman jelmezét is bemutatták

Valakinek kulcsa volt az öltözőszekrényhez.

178
Black Adam

A főszereplőt játszó Dwayne Johnson több alkalommal húzta a rajongók idegét, de eddig még nem fedte fel Black Adam jelmezét. A forgatás utolsó napján készült videón részleteket láttunk a főhős jelmezéből, illetve a stáb többi tagjáról, most azonban a szivárgott képeknek köszönhetően Black Adam és Hawkman jelmezét is megnézhetjük magunknak.

Az előzetesre egy picit még várnunk kell, de már arra sem olyan sokat, mert várhatóan az október a második alkalommal megrendezésre kerülő DC FanDome alatt teaser előzetest kap a DC Comics egyik új adaptációja. Akik azonban nem bírják kivárni ezt a két hetet, ők most elsők között nézhetik meg a jelmezeket. Első ránézésre Black Adam jelmeze nem sokban különbözik attól, amit Zachary Levi viselt a Shazam! című filmben, és textúrája tekintetében kifejezetten nagy hasonlóságot vélhetünk felfedezni Superman piros-kék jelmezével.

De nemcsak Black Adam teljes jelmeze szivárgott ki, hanem Hawkman sisakja is, amit Aldis Hodge fog viselni. A sisak nagyon vagány, és a páncélból is láthatunk részletet. Az eddig látottak alapján a jelmeztervezők nagyon nagy figyelmet szenteltek a karakterek élőszereplős alakjaira. Minden ruhadarab képregényhűre sikerült, mintha csak a képregényekből ragadták volna ki a szereplőket.

Egy másik képen pedig valószínűleg egy thanagari hajót látunk. A korábbi forgatási képek már kiszúrhattunk egy speci járművet, miután a film részben feldolgozza majd Hawkman eredettörténetét is.

A Szikla koncepciós terveket már villantott a filmhez, de magáról a sztoriról nem sokat tudtunk meg ezekből a rajzokból. A főszereplőt alakító Dwayne Johnson bemutatta nekünk a Justice Society of America karaktereit, akik szintén szerepet kapnak majd a filmben. Korábban megerősítést kapott, hogy a Netflix sorozatából (Csecsebecsék) ismerős Quintessa Swindell is csatlakozott a film szereplőgárdájához, méghozzá Ciklon szerepében, továbbá Noah Centineo lesz Atom Smasher, Hawkman szerepére pedig Aldis Hodge (A láthatatlan ember) pályázik jó eséllyel.

Black Adam premierjét 2022. július 29-ére datálta a Warner Bros.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...