Black Adam

Kiszivárogtatták a Black Adam ruhatárát, a főhős és Hawkman jelmezét is bemutatták

Valakinek kulcsa volt az öltözőszekrényhez.

A főszereplőt játszó Dwayne Johnson több alkalommal húzta a rajongók idegét, de eddig még nem fedte fel Black Adam jelmezét. A forgatás utolsó napján készült videón részleteket láttunk a főhős jelmezéből, illetve a stáb többi tagjáról, most azonban a szivárgott képeknek köszönhetően Black Adam és Hawkman jelmezét is megnézhetjük magunknak.

Az előzetesre egy picit még várnunk kell, de már arra sem olyan sokat, mert várhatóan az október a második alkalommal megrendezésre kerülő DC FanDome alatt teaser előzetest kap a DC Comics egyik új adaptációja. Akik azonban nem bírják kivárni ezt a két hetet, ők most elsők között nézhetik meg a jelmezeket. Első ránézésre Black Adam jelmeze nem sokban különbözik attól, amit Zachary Levi viselt a Shazam! című filmben, és textúrája tekintetében kifejezetten nagy hasonlóságot vélhetünk felfedezni Superman piros-kék jelmezével.

De nemcsak Black Adam teljes jelmeze szivárgott ki, hanem Hawkman sisakja is, amit Aldis Hodge fog viselni. A sisak nagyon vagány, és a páncélból is láthatunk részletet. Az eddig látottak alapján a jelmeztervezők nagyon nagy figyelmet szenteltek a karakterek élőszereplős alakjaira. Minden ruhadarab képregényhűre sikerült, mintha csak a képregényekből ragadták volna ki a szereplőket.

Egy másik képen pedig valószínűleg egy thanagari hajót látunk. A korábbi forgatási képek már kiszúrhattunk egy speci járművet, miután a film részben feldolgozza majd Hawkman eredettörténetét is.

A Szikla koncepciós terveket már villantott a filmhez, de magáról a sztoriról nem sokat tudtunk meg ezekből a rajzokból. A főszereplőt alakító Dwayne Johnson bemutatta nekünk a Justice Society of America karaktereit, akik szintén szerepet kapnak majd a filmben. Korábban megerősítést kapott, hogy a Netflix sorozatából (Csecsebecsék) ismerős Quintessa Swindell is csatlakozott a film szereplőgárdájához, méghozzá Ciklon szerepében, továbbá Noah Centineo lesz Atom Smasher, Hawkman szerepére pedig Aldis Hodge (A láthatatlan ember) pályázik jó eséllyel.

Black Adam premierjét 2022. július 29-ére datálta a Warner Bros.

Total
3
Shares
Previous Article
Örökkévalók

Az Örökkévalók legújabb videójában a Marvel új hőseinek szupererejét ismerhetjük meg

Next Article
Resident Evil

A holnapi nagy előzetes előtt kaptunk egy kis ízelítőt a Resident Evil: Welcome to Raccoon City című filmből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!