Vasember

Kiszivárgott Vasember páncélja a Bosszúállók: Végjátékból?

Megjelent egy koncepció Vasember páncéljáról, amit állítólag a Bosszúállók: Végjátékban visel majd a karakter.

Megjelent egy koncepció Vasember páncéljáról, amit állítólag a Bosszúállók: Végjátékban visel majd a karakter.

A Marvel Studios nem váratta tovább a rajongókat, s december elején kiadták az első trailert a Bosszúállók: Végjátékhoz, ami közvetlen a Végtelen háború folytatása lesz, melyben Thanos egy csettintéssel megfelezte az univerzumot. Az előzetest mi is képkockákra szedtük, hogy a lehető legtöbb mindent megtudjunk a folytatásból. A trailer meglehetősen melankolikus hangvételűre sikerült. Thanos visszavonult és kis kertjében gazdálkodik, szegény Tony Stark pedig a végtelen világűrben teljesen reménytelenül próbál hazatalálni, miközben videoüzenetet készít Miss Pottsnak, ha esetleg nem élné túl.

Sok más mellett a trailerből az is kiderült, hogy Stark a Benatar hajóval – az Őrzők hajójával – elhagyta a Titánt (minden bizonnyal Nebula társaságában), s próbál hazatérni kedveséhez, de élelme négy napja elfogyott, és másnapra már oxigénje is elfogy. Ebből kiindulva nem sok esélyt jósoltunk a hősnek, de azt még sem gondolhatjuk komolyan, hogy Russo fivérek rögtön a film elején megölik a Marvel közkedvelt karakterét. A most kiszivárgott kép is ezt a feltételezést erősíti, ami állítólag Vasember legújabb páncélját mutatja a Végjátékból, vagyis, hogy Vasembert megmentik, és újra kesztyűt húz Thanos ellen.

A képen az Mk II páncélt látjuk, amit a képregények inspiráltak, így 2008-ban bemutatott Vasember óta a Bosszúállók: Végjáték lehet az első olyan Marvel-film, amelyben Vasember páncélját közvetlen egy képregényszám lapjáról másoltak a Marvel Moziverzumban. Persze ezek csak találgatások, hivatalosan nem erősítették meg, hogy valóban ezt a páncélt látjuk majd a Bosszúállók negyedik részében.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója 2019. április 25-én lesz, amit Marvel Kapitány szóló kalandja előz be március elején.

Total
17
Shares
Previous Article

Akár így is kinézhetett volna Áspis Száj a Bosszúállók: Végtelen háborúban

Next Article

Mutatjuk Jake Gyllenhaal Mysterio jelmezét a Pókember: Idegenben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!