Thanos

A Megtizedelés milyen hatással lesz Thanosra és az univerzumra a Bosszúállók: Végjátékban

Russo tesók beszéltek arról, hogy Thanos tette mennyire írta át az univerzumot, és hogy ez milyen hatással lesz a Bosszúállók: Végjáték történetére.

Russo tesók beszéltek arról, hogy Thanos tette mennyire írta át az univerzumot, és hogy ez milyen hatással lesz a Bosszúállók: Végjáték történetére.

A Bosszúállók: Végtelen háború fináléjában Thanos (Josh Brolin) megtette. Egy csettintéssel kiirtotta a fél univerzumot, miután összegyűjtötte mind a hat Végtelen Követ. Már a harmadik Bosszúállók-filmben is láttuk, hogy a Megtizedelésnek mennyire súlyos következményei voltak, de most megtudtuk, hogy magára Thanosra is komoly hatással lesz a folytatásban. Az Őrült Titán világossá tette, hogy nem örömmel tette azt, amit tett, hanem mert úgy érezte, hogy ő az egyetlen, aki elég erős ahhoz, hogy meghozzon egy ilyen döntést, amivel megmentheti az univerzumot – hiszen végesek az erőforrások, és nem képes az univerzum annyi éhes szájt eltartani.

A döntése nagy hatással lesz Thanosra is a Végjátékban. Joe és Anthony Russo a film rendezői közelmúltban az Empire Magazine-nak adott interjút, ahol néhány igen érdekes információt osztottak meg a Bosszúállók: Végjátékról. Először is, Anthony Russo azzal kezdte a beszélgetést, hogy a Végtelen háború eseményei hogyan hozzák össze a karaktereket az univerzumban. [penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]A Végtelen háború eseményei után ezekkel a karakterekkel folytatódik a történet. Az egész univerzum megtapasztalta ugyanazt a sorsot, aminek hatására egyesítik majd őket.[/penci_blockquote]

Majd Joe Russo váltotta rendezőtársát, aki mesélt Thanos lelkiállapotáról, miután a Titán véghez vitte tervét, illetve, hogy mivel töltötte idejét az esemény óta.

Sikerrel járt abban, amit kigondolt. Végzett. Megtette. Nyugdíjas lett.

Habár a beszélgetés alatt nem derült ki, hogy Thanos mennyire lesz rosszfiú a Bosszúállók: Végjátékban, akiről épphogy kaptunk utalást a film első előzetesében. A melankolikus hangvételűre sikerült trailerben két rövid snittet kaptunk Thanosról. Az egyikben páncélját láttuk, amit a képregényekhez hasonlóan itt is madárijesztőként ábrázoltak a készítők, és egyet magáról a Titánról, miközben növényültetvénye között sétál bal kezén a sérült Végtelen Kesztyűvel. Még nem tudjuk, hogy mennyire rongálódott meg a Kesztyű, és képes lesz-e használni a folytatásban, vagy azt a titokzatos új fegyvert fogja használni, amiről kiszivárgott egy koncepciós rajz. Az már biztos, hogy Thanosnak minden erejére szüksége lesz, hiszen a Bosszúállók oldalán feltűnik Marvel Kapitány is, a legerősebb Kree harcos, aki természetfeletti erővel bír.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója 2019. április 25-én lesz.

Total
4
Shares
Previous Article

Russo tesók utaltak a Bosszúállók: Végjáték hosszára

Next Article

Mysterio Pókember szövetségese lesz a Pókember: Idegenben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!