x
Filmek

Kiszivárgott Colin Trevorrow terve arról, ahogy bemutatta volna Rey származását a Skywalker korában

Egy névtelen forrás beszámolójából kiderült, hogy mi szerepelt Colin Trevorrow tervében, azon belül is, hogy Rey milyen eredettörténetet kapott volna.

Kiszivárgott Colin Trevorrow terve arról, ahogy bemutatta volna Rey származását a Skywalker korában
  • Publisheddecember 5, 2019

Egy névtelen forrás beszámolójából kiderült, hogy mi szerepelt Colin Trevorrow tervében, azon belül is, hogy Rey milyen eredettörténetet kapott volna.

Talán soha nem tudjuk meg, hogy Colin Trevorrow és J.J. Abrams története mennyiben tér el egymástól, bár ahogy azt tudjuk, Trevorrow és Derek Connolly forgatókönyvírók kreditet érdemeltek ki a történetért a Skywalker kora stáblistáján, szóval valamilyen szinten fedik egymást a történetek.

Az ébredő Erő bemutatója óta mennek találgatások Rey származásáról, hogy ki lehet a jakkui lány, honnan ismeri az Erőt, kik lehettek a szülei, miközben Kylo Ren tolmácsolásában Rian Johnson már választ adott Az utolsó Jedikben, mikor senkiknek nevezte Rey szüleit, akik eladták lányukat, hogy vedelhessenek, most pedig jelöletlen sírban fekszenek a sivatagban. Ezzel azonban nem békéltek meg a rajongók, így most J.J. Abrams és Chris Terrior írókon a sor, hogy megválaszolják a kérdést.

A Making Star Wars oldal állítása szerint információkat kapott Colin Trevorrow tervéről, hogy eredetileg hogyan képzelte el Rey származását a befejező részben, mielőtt kreatív különbség alakult ki a Lucasfilm vezetőjével.

Colin Trevorrow el nem készített Star Wars: IX. rész történetében Rey egészen meglepő háttértörténetet kapott volna. Nem, nem volt Solo, és nem volt Skywalker. Rey egy szakács nő lánya volt, továbbá szobalány, valaha pedig Ben Solo dajkája. Rey és Ben együtt nőttek fel, Rey olyan volt, mintha a kishúga lett volna, egy háztartásban éltek Soloéknál.

Nem világos, hogy Rey anyját elküldték, mert berúgott, de tudom, hogy Colin Trevorrow azt a gondolatmenetet vitte volna tovább, miszerint Rey szülei senkik voltak. Egy ponton azt is megemlítették, hogy Rey apja és anyja harcolt a jakkui csatában mielőtt a Solo családnál házimunkákat vállaltak volna.

Trevorrow néhány napja azt elárulta, hogy Palpatine uralkodó visszatérése nem az ő ötlete volt, ugyanakkor gratulált Abramsnak, hogy egy ilyen merész húzásra szánták el magukat. De talán majd a Skywalker kora bemutatója után újabb érdekességeket tudunk meg Trevorrow eredeti tervéről, hogy az mennyiben tért el a filmben látott sztoritól.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.