x
Filmek

Kiszemelték A galaxis őrzői vol 3. rendezőjét

Felröppent a hír, hogy a Marvel Studios kivel szeretné elkészíttetni A galaxis őrzői franchise harmadik részét.

Kiszemelték A galaxis őrzői vol 3. rendezőjét
  • Publishednovember 17, 2018

Felröppent a hír, hogy a Marvel Studios kivel szeretné elkészíttetni A galaxis őrzői franchise harmadik részét.

Emlékezzünk csak vissza nyárra, amikor a Disney bejelentette, hogy James Gunn  rendezőt kirúgják a múltban tett sértő és bántó megjegyzéseiért Twitteren, amivel megpecsételték A galaxis őrzői vol. 3. forgatását. Az eredeti tervek szerint 2019 elején már forgott volna a franchise harmadik része, azonban Gunn távozásával a stúdió kénytelen volt parkolópályára küldeni a trilógia befejező részét.

A DisInsider forrásai arról számoltak be, hogy az ŰrDongó spin-off rendezőjét, Travis Knight-ot szemelték ki a projekt élére. Egy ideje már rebesgették, hogy a LAIKA stúdió elnöke is felkerült a Marvel Studios radarára, mivel ő volt az egyetlen jelölt a The Eternals direktorára, mielőtt a munkát végül Chloé Zhao kapta meg.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Ajánlott cikkek” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”random”]

A Marvel Moziverzum tíz éves fennállása óta a stúdió nagy hozzáértéssel választja ki rendezőit, alaposan meggondolják, hogy kinek adják a projektet. Zhao neve sokáig a be nem jelentett Fekete Özvegy mellett is szerepelt, azonban mint kiderült, azt a projektet elvitte előle az ausztrál származású Cate Shortland rendezőnő, így végül a The Eternals lett az övé. De sokan nem tudják, hogy eredetileg nem is James Gunn forgatta volna A galaxis őrzői első részét, hanem Peyton Reed A Hangya rendezője, de végül Gunn kapta meg a franchiset.

Legutóbb amikor hallottunk A galaxis őrzői vol. 3. részről, azt beszélték, hogy a projektet évekkel eltolták, s 2020 előtt biztosan nem kezdenek neki a munkának, helyette más projektek kapnak zöld lámpát. Nyilvánvalóan egy rendező érkezésével ez nagyban változhat, s most hogy Travis Knight hamarosan bemutatja új filmjét, az ŰrDongót, talán pontot tehet az i-re, s a Marvel nem váratja tovább a rajongókat, s már jövőre elkezdik forgatni a harmadik részt, csakhogy tartani tudják a 2020-ra kiírt bemutatót, hiszen a filmnek már elkészült a forgatókönyve – James Gunn távozása előtt már megírta, s átnyújtotta a szkriptet a Marvel Studios frontemberének, Kevin Feigenek.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.