Wide Screen
Image default
Filmek

Kezdődnek a Thor: Ragnarök újraforgatásai

Egy hetes újraforgatást rendeltek el a Thor: Ragnarök filmhez, de nem erre vagyunk kíváncsiak, hanem arra, hogy mikor érkezik a második előzetes.

Egy hetes újraforgatást rendeltek el a Thor: Ragnarök filmhez, de nem erre vagyunk kíváncsiak, hanem arra, hogy mikor érkezik a második előzetes.

Mint ahogy azt már megszokhattuk, Hollywood nagy produkcióinál bevett szokás, hogy a filmezést úgynevezett újraforgatás követ, ami nem feltétlen jelenti azt, hogy baj van az alkotással. (A Zsivány Egyest övező problémák miatt kapták csak fel ezt a témát, korábban is történtek javítások, csak éppen senkit sem érdekeltek.)

Az Atlanta Journal-Constitution lap arról írt, hogy hamarosan kezdetét veszi a Thor: Ragnarök újraforgatása, ami a pletykák szerint nem lesz több, mint egy hét, és július 12-19. között kerül rá sor. A bejelentésben szerepel egy casting-felhívás is, melyben férfiakat keresnek napi 10 órás munkára – nem derült ki, hogy milyen feladatra -, habár mindeddig a Marvel Studios hivatalosan nem erősítette meg a munkát. De hát tudjuk, hogy A galaxis őrzői vol. 2., a Wonder Woman és a Pókember: Hazatérés kapcsán is voltak ilyen forgatások, és valljunk be, utólag nem bántunk meg, mert a kész filmek egytől-egyig remekművek lettek.

A Thor: Ragnarök hazai bemutatójára 2017. november 2-án kerül sor, és a hírek szerint júliusban érkezni fog a film második előzetese is.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

FEJTÁGÍTÓ: Amerika Kapitány egyszer még magával a Sátánnal is megküzdött

Kiss Zita

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat