Thor: Ragnarök

Kezdődnek a Thor: Ragnarök újraforgatásai

Egy hetes újraforgatást rendeltek el a Thor: Ragnarök filmhez, de nem erre vagyunk kíváncsiak, hanem arra, hogy mikor érkezik a második előzetes.

Egy hetes újraforgatást rendeltek el a Thor: Ragnarök filmhez, de nem erre vagyunk kíváncsiak, hanem arra, hogy mikor érkezik a második előzetes.

Mint ahogy azt már megszokhattuk, Hollywood nagy produkcióinál bevett szokás, hogy a filmezést úgynevezett újraforgatás követ, ami nem feltétlen jelenti azt, hogy baj van az alkotással. (A Zsivány Egyest övező problémák miatt kapták csak fel ezt a témát, korábban is történtek javítások, csak éppen senkit sem érdekeltek.)

Az Atlanta Journal-Constitution lap arról írt, hogy hamarosan kezdetét veszi a Thor: Ragnarök újraforgatása, ami a pletykák szerint nem lesz több, mint egy hét, és július 12-19. között kerül rá sor. A bejelentésben szerepel egy casting-felhívás is, melyben férfiakat keresnek napi 10 órás munkára – nem derült ki, hogy milyen feladatra -, habár mindeddig a Marvel Studios hivatalosan nem erősítette meg a munkát. De hát tudjuk, hogy A galaxis őrzői vol. 2., a Wonder Woman és a Pókember: Hazatérés kapcsán is voltak ilyen forgatások, és valljunk be, utólag nem bántunk meg, mert a kész filmek egytől-egyig remekművek lettek.

A Thor: Ragnarök hazai bemutatójára 2017. november 2-án kerül sor, és a hírek szerint júliusban érkezni fog a film második előzetese is.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Samuel L. Jackson megerősítette szerepét a Marvel Kapitányban

Next Article

Deadpool új jelmezt kap a második részre

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!