Főoldal Filmek Samuel L. Jackson megerősítette szerepét a Marvel Kapitányban
Filmek

Samuel L. Jackson megerősítette szerepét a Marvel Kapitányban

A korábbi hírek beigazolódtak, mégpedig, hogy Nick Fury szerepet kap a Marvel első női szuperhősfilmjében, a Marvel Kapitányban.

602

A korábbi hírek beigazolódtak, mégpedig, hogy Nick Fury szerepet kap a Marvel első női szuperhősfilmjében, a Marvel Kapitányban.

Néhány nappal korábban jelentek meg arról szóló pletykák, hogy talán Samuel L. Jackson által megformált Nick Fury, a Bosszúállók vezetője, visszatér a jövőben, és rögtön az új belépő karakter mellett. De ez már nem csak találgatás, biztosra vehetjük, hogy Anna Boden, Ryan Fleck rendezők által vezényelt Marvel Kapitány főszereplője mellett Samuel L. Jackson is ott lesz.

A Deadline Hollywood erősítette meg a fenti pletykát, hogy az Amerika kapitány: A tél katonája után Carol Danvers (Brie Larson) oldalán tér vissza a Marvel Univerzum egyik meghatározó szereplője, Nick Fury. A két színésznek nem ez lesz az első közös filmje, hiszen együtt láttuk őket a Kong: Koponya-szigetben is, sőt Jackson azt is elárulta, hogy felbukkan majd a Unicorn Store című filmben is, amit Larson rendezett.

Ami pedig a Marvel Studiost illeti,  folytatni kívánják azt, amit Joe és Anthony Russoval elkezdtek, vagyis hogy más rendezőpárosnak is teret engednek az univerzumban, hiszen Anna Boden és Ryan Fleck forgathatják az univerzum első női szuperhősfilmjét.

A Marvel Kapitány bemutatója 2019. március 8-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...