Wide Screen
Image default
Filmek

Deadpool új jelmezt kap a második részre

Kaptunk végre olyan forgatási képeket is, melyeken teljes egészében szuperhős-jelmezben tűnik fel Deadpoolt játszó Ryan Reynolds.

David Leitch vezényletében múlt hónapban kezdetét vette a Deadpool 2. forgatása, melyről már láttunk babazsúros képet is, de olyat, amin a főhős teljes öltözetben látható, még nem. Az Agent of Marvel oldal szerkesztői figyelemmel kísérik a forgatást, és ha alkalmuk akad, akkor képet is lőnek az éhes rajongóknak. Nem hivatalos képekről beszélünk, de legalább látjuk Ryan Reynoldsot teljes öltözetben az éjszaka közepén egy háztetőn, akinek még arra is volt ideje két jelent felvétele között, hogy elküldjön pár üzenetet.

A stáblista élén Reynolds áll, utána következik Zazie Beetz, aki Dominót fogja alakítani, de Josh Brolin neve is megtalálható Kábel neve mellett, aki egy időutazó mutáns és Dominó szerelme, főellenségnek pedig Jack Kesyt szerződtették, aki a pletykák szerint Black Tom Cassidy mutánst fogja játszani. Az első részből visszatér Morena Baccarin (Vanessa), Karan Soni (Dopinder), Brianna Hildebrand (Negaszónikus Tini Torpedó), Stefan Kapicic Kolosszus hangján, Leslie Uggams (a vak Al), de T.J. Miller is visszatérhet. További színészek, akik most csatlakoztak a filmhez: Shioli Kutsuna és Julian Dennison.

A John Wick rendezőjének új filmje, a Deadpool 2. bemutatója 2018. június 1-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Megerősítve a Logan-film stáblistás jelenete

Kévés Bence Mihály

A Deadpool 2. Kábelje megőrült a legújabb képen

Kévés Bence Mihály

A Marvel és a DC filmek öt legjobb és legrosszabb pillanatai 2018-ban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább