Wide Screen
Image default
Filmek

Kevin Feige utálja a tesztvetítéseket, és szörnyűnek írta le a gyakorlatot

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige megosztotta őszinte véleményét a tesztvetítésekről, amit mindig megtartanak a bemutatók előtt.

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige megosztotta őszinte véleményét a tesztvetítésekről, amit mindig megtartanak a bemutatók előtt.

Kevin Feige 2007 óta vezeti a Marvel Studios-t. A Disney által felvásárolt stúdió a világ legsikeresebb és legnagyobb filmes univerzumát építette ki az elmúlt évtizedben, a tavaly bemutatott Pókember: Idegenben résszel összesen 23 filmet számlál a Marvel Moziverzum, és egy tucat alkotást már bejelentettek a folytatásra.

Van azonban a filmgyártásban egy bevett gyakorlat, amit mai napig alkalmaznak Hollywoodban, és ez alól nem kivétel a Marvel Studios sem. Kevin Feige is megjelent a New York-i Filmakadémia előadásán, és olyan témákról beszélgettek, mint ki a kedvenc karaktere az univerzumban, valamint hogy Doctor Strange az őrület univerzumában horrorfilm lesz-e. Most pedig az derült ki, hogy gyakorlatban mennyire nem szereti a tesztvetítéseket, egyenesen szörnyűnek nevezte azokat.

A testvetítések szörnyűek. Fájdalmasak és szörnyűek. Azok az emberek mennek el rá, akik nem készítenek filmeket, „Majd én megmondom a véleményem!”. Beülök hátra, a kalapom lehúzom, de ott maradok és figyelek, mert vannak olyan dolgok, amiket nem látsz.

Feige azt is kifejtette, hogy szerinte mennyire van létjogosultsága a tesztvetítéseknek, illetve hogy nem tudnak mindenkinek kedvezni, ennek ellenére igyekeznek minden óhajt teljesíteni.

Ha túl sokat gondolkozunk rajta, ha túl sokat gondolnánk arra, hogy mindenkinek minden elnyerje örömét, akkor magzati pozícióba zuhannánk, és soha nem csinálnánk semmit. De nem ezt csináljuk, elsősorban arra gondolunk, hogy szerintünk mi lehet érdekes, mi lehet menő, mi teljesíthet be egy ígéretet, mit gondolunk, hogy a Marvel Moziverzum milyen váratlan módon növekedhet, amire a nézők nem számítanak, például megölni a szuperhősök felét. De az igazság az, hogy a filmeket mindig azzal a szándékkal készítjük, azoknak a nézőknek, akik már minden filmet láttak és azoknak, akik még egyet sem láttak. A Végtelen háború és a Végjáték esetében ezt keményebb volt elérni, de minden filmünknél van tesztvetítés. Mint a pótforgatás, a tesztvetítés, soha nem váljon túl arrogánssá ahhoz, hogy azt gondold, nincs mit tanulni a nézőtől, ez egy tanács, amit adhatok neked.
Kevin Feige

A Marvel már tervezi a következő nagy finálét, sőt, a Lucasfilmnél a messzi-messzi galaxisban is próbára teszi hamarosan magát Kevin Feige, hiszen Kathleen Kennedy oldalán egy új Star Wars-film történetét dolgozzák majd ki.

Kevin Feige

Még több a témában...

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg a Marvelnek udvarol, hogy X-Men-filmet készítsen a Marvel Moziverzum színe alatt

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat