Wide Screen
Image default
Filmek

Kevin Feige szerint szó sincs R-besorolású Fekete Özvegy-filmről

A Marvel Studios elnöke megcáfolta a korábbi híreket, miszerint a Fekete Özvegy-film a Marvel első korhatáros, R-besorolású filmje lenne.

A Marvel Studios elnöke megcáfolta a korábbi híreket, miszerint a Fekete Özvegy-film a Marvel első korhatáros, R-besorolású filmje lenne.

Figyelembe véve, hogy a Marvel Studios hivatalosan még mindig nem erősítette meg, hogy készül Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) önálló filmje, a Fekete Özvegy, az elmúlt hónapokban több hírt is kaptunk a projektről. Először Stan Lee szólta el magát egy rajongónak a filmről, majd bennfentes források, és a Bosszúállók színészei, köztük Chris Evans is utalt a filmre. Az utóbbi hetekben pedig már arról is olvashattunk, hogy a film a Marvel Moziverzum első R-besorolású alkotása lehet.

A ComicBook készített interjút a Marvel Studios elnökével, ahol Kevin Feige megerősítette, hogy a Fekete Özvegy-film nem kapja meg az R-besorolást, és állítása szerint nem volt alapja az erről megjelent pletykáknak.

Sohasem volt az. Valaki azt írta, „Azt hallottam, hogy R-besorolású!”. És ezután mindenki megírta.

A beszélgetés során Feige nem tért ki a jövőre nézve, hogy a Marvel milyen más alkotásokon dolgozik, illetve hogy mikor jelentik már be a Fekete Özvegy-filmet, de azt elárulta, hogy picit visszavesznek a tempóból, s az évenkénti három új filmről visszaállnak évi két új Marvel-filmre, és csak akkor kezdik el a munkát, ha késznek érzik azt.

Nincs arra utasítás, hogy évente két filmnél több készüljön. Ahogy az utóbbi években láttuk, mikor természetesen történnek a dolgok, és mikor ötletek vannak, és mikor megvannak a csapatok, akkor kezdődhet, és nem fogunk visszatartani semmit sem. Meg fogjuk csinálni.

Kevin Feige

Scarlett Johansson főszereplésében készülő Fekete Özvegy-film rendezője Cate Shortland lesz, azonban úgy tűnik, hogy némi gond támadt a forgatókönyvvel, mert a februárra, vagy tavaszra beidőzített forgatást el kellett tolni nyárra. Jac Shaeffer író mellé Ned Benson is becsatlakozott, aki pletykák szerint alaposan átdolgozza a történetet.

Fekete Özvegy

Még több a témában...

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg a Marvelnek udvarol, hogy X-Men-filmet készítsen a Marvel Moziverzum színe alatt

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat