Fekete Özvegy

Kevin Feige szerint szó sincs R-besorolású Fekete Özvegy-filmről

A Marvel Studios elnöke megcáfolta a korábbi híreket, miszerint a Fekete Özvegy-film a Marvel első korhatáros, R-besorolású filmje lenne.

A Marvel Studios elnöke megcáfolta a korábbi híreket, miszerint a Fekete Özvegy-film a Marvel első korhatáros, R-besorolású filmje lenne.

Figyelembe véve, hogy a Marvel Studios hivatalosan még mindig nem erősítette meg, hogy készül Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) önálló filmje, a Fekete Özvegy, az elmúlt hónapokban több hírt is kaptunk a projektről. Először Stan Lee szólta el magát egy rajongónak a filmről, majd bennfentes források, és a Bosszúállók színészei, köztük Chris Evans is utalt a filmre. Az utóbbi hetekben pedig már arról is olvashattunk, hogy a film a Marvel Moziverzum első R-besorolású alkotása lehet. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A ComicBook készített interjút a Marvel Studios elnökével, ahol Kevin Feige megerősítette, hogy a Fekete Özvegy-film nem kapja meg az R-besorolást, és állítása szerint nem volt alapja az erről megjelent pletykáknak.

Sohasem volt az. Valaki azt írta, „Azt hallottam, hogy R-besorolású!”. És ezután mindenki megírta.

A beszélgetés során Feige nem tért ki a jövőre nézve, hogy a Marvel milyen más alkotásokon dolgozik, illetve hogy mikor jelentik már be a Fekete Özvegy-filmet, de azt elárulta, hogy picit visszavesznek a tempóból, s az évenkénti három új filmről visszaállnak évi két új Marvel-filmre, és csak akkor kezdik el a munkát, ha késznek érzik azt.

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Kevin Feige”]Nincs arra utasítás, hogy évente két filmnél több készüljön. Ahogy az utóbbi években láttuk, mikor természetesen történnek a dolgok, és mikor ötletek vannak, és mikor megvannak a csapatok, akkor kezdődhet, és nem fogunk visszatartani semmit sem. Meg fogjuk csinálni.[/penci_blockquote]

Scarlett Johansson főszereplésében készülő Fekete Özvegy-film rendezője Cate Shortland lesz, azonban úgy tűnik, hogy némi gond támadt a forgatókönyvvel, mert a februárra, vagy tavaszra beidőzített forgatást el kellett tolni nyárra. Jac Shaeffer író mellé Ned Benson is becsatlakozott, aki pletykák szerint alaposan átdolgozza a történetet.

Fekete Özvegy

Total
5
Shares
Previous Article

Nagy dobásra készül a Microsoft? Akár már az E3-on bemutathatják a két új Xbox konzolt!

Next Article
The Batman

Matt Reeves egy húszas évei végén járó színészt keres a The Batman főszerepére

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!