Wide Screen
Image default
Filmek

Ned Benson átírja a Fekete Özvegy-film forgatókönyvét

A legfrissebb hírek szerint a Marvel Studios a Fekete Özvegy-film forgatása előtt még módosít kisebb/nagyobb dolgot a forgatókönyvön.

A legfrissebb hírek szerint a Marvel Studios a Fekete Özvegy-film forgatása előtt még módosít kisebb/nagyobb dolgot a forgatókönyvön.

A Collider számolt be a hírről, miszerint az Egy szerelem története: Ők forgatókönyvírót, Ned Bensont kérték fel, hogy módosítson pár dolgot az elkészült Fekete Özvegy-film szkriptjén. Pontos részleteket nem tudtuk meg arról, hogy miért van szükség az átírásra, illetve hogy ez miben nyilvánul meg, csak kisebb vagy nagyobb módosításokat kell-e végezni a szkripten, de hírek szerint Benson munkája annyira lenyűgözte a Marvel Studios fejeseit – különösképpen Jessica Chastain által vezetett filmrészleget -, hogy végső soron úgy érezték, az egyik legjobb személy lehet a történet megalkotásában. Nagy valószínűséggel ez játszhatott közre abban is, hogy a film forgatását februárról nyárra tolták.

A Marvel Studios hivatalosan még mindig nem jelentette be a Fekete Özvegy-filmet Scarlett Johansson színésznő főszereplésében, azonban az elmúlt hónapokban több bennfentes forrás, köztük Chris Evans és az elhunyt Stan Lee is megerősítette, miszerint a stúdió egy önálló filmen dolgozik. A pletykák szerint több tucat, valamivel több mint 60 rendezőt hallgattak meg, de végül Cate Shortlandre esett a választás. A forgatókönyvet megírását pedig Jac Schaefferre bízták, aki többek között a Vízió és Skarlát boszorkány közös minisorozatán is dolgozik a jövőben.

A Fekete Özvegy-film története a Bosszúállók előtt játszódhat, valamikor a múltban, de még korai lenne egy eredettörténetről beszélnünk, csak azt vehetjük biztosra, hogy cselekménye a Vasember előtt játszódik, még azelőtt, hogy Scarlett Johansson feltűnt volna a Marvel Moziverzumban. A Marvel 2020-ra eddig két film bemutatóját jelentette be, az egyiket május 1-jén, a másikat november 6-án tervezi bemutatni, de hogy melyek ezek az alkotások, egyelőre „titok” (Az egyik a The Eternals lesz, aminek forgatását tavasszal kezdik.)

Fekete Özvegy

Még több a témában...

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg a Marvelnek udvarol, hogy X-Men-filmet készítsen a Marvel Moziverzum színe alatt

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat