Deadpool

Kevin Feige szeretné, ha Ryan Reynolds a Marvel Moziverzum legnagyobb szerződését aláírná, s Deadpool visszatérne

Tényleg jöhet a Deadpool 3.

Egy frissen felütött pletyka szerint a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige ajánlatot tett Ryan Reynoldsnak, hogy Deadpool szerepében csatlakozzon a Marvel Moziverzumhoz. A stúdió és a színész már egy éve találkozott, hogy átbeszéljék a részleteket, de egy mostani forrás azt állítja, hogy Feige nagyon szeretné, ha Reynolds csatlakozna hozzájuk, méghozzá egy olyan szerződést ajánlottak neki, ami nagyobb lesz, mint bármi más előtte.

A cikkben elhangzott megállapításokat, következtetéseket nem hivatalos tényekre alapozzuk, így a leírtakat fogadjátok fenntartásokkal.

A rajongók kétségbeestek A 20th Century Fox felvásárlása után, hogy a Disney keresztülhúzza a nagyszájú szuperhős, Deadpool számítását, s a harmadik rész már soha nem fog elkészülni. A felek tavaly ősszel már találkoztak egyeztetés céljából, akkor Reynolds azt állította, hogy a Marvel Studios már dolgozik a terven, ám máig nem történt előrelépés az ügyben. Sokan már letettek a projektről, még a Deadpool karakter megálmodója is nekiment a Disneynek, hogy tönkretették ezt a szériát is.

Bár a Marvel Studios szerette meghúzni a határt más univerzumok előtt, hogy a Marvel Moziverzum független legyen bármelyik másik stúdió alkotásától, az utóbbi két évben ez a határ kezd elmosódni. A Pókember: Idegenben J.K. Simmons visszatért J. Jonah Jameson szerepében, legutóbb pedig Jamie Foxx írt alá Elektró szerepére a Pókember 3. részre. A legújabb pletyka szerint Deadpool előtt is megnyílnak a lehetőségek. Itt szögeznénk le, hogy a pletykák azután kaptak szárnyra, hogy Elektrót megerősítették, szóval kezeljünk fenntartásokkal a mostani hírt.

A The Direct osztotta meg, hogy Kevin Feige-nek érdekében áll, hogy Ryan Reynolds visszatérjen Deadpool szerepében, és nem sajnálják rá a pénzt sem, mert az univerzum egyik legnagyobb szerződését ajánlották a színésznek, hogy csatlakozzon hozzájuk. Feltételezés szerint ez több alkotást is magába foglal majd, nemcsak egy részre tér vissza Deadpool. Bízunk benne, hogy nemcsak pletykáról van szó, hanem a Disney tényleg komolyan gondolja a folytatást.

Deadpool Disney
Total
69
Shares
Previous Article

Rengeteg PlayStation 5 gameplay érkezett

Next Article
Örökkévalók

Újabb, de nem túl bizalom gerjesztő játékfigura szivárgott ki az Örökkévalók főgonoszáról, Kro-ról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!