Főoldal Filmek Kevin Feige ellenzi a Fekete Özvegy hibrid bemutatóját, hogy egyszerre mutassák be a mozikban és online
Filmek

Kevin Feige ellenzi a Fekete Özvegy hibrid bemutatóját, hogy egyszerre mutassák be a mozikban és online

A Marvel Studios elnöke sem támogatja a platformot.

448
Fekete Özvegy

A tegnap esti a befektetői ülésen a Disney sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta azokat a híreket, amiket a Fekete Özvegy-filmről lehet hallani már hónapok óta. Eredetileg egy éve akarták bemutatni a filmet, ám egy évvel később még mindig nem láttuk Scarlett Johansson főszereplésével forgatott szólófilmet.

Egy új jelentésből kiderült, hogy a Marvel Studios atyaúristene, Kevin Feige elveti az ötletet, hogy a WarnerMedia mintájára alkalmazzák az úgynevezett hibrid modellt. Vagyis azt, hogy egyszerre mutassák be a mozikban és online a filmet. A filmet május elején szeretnék bemutatni a mozikban, és mivel világszerte egyre több embert oltanak be, jó eséllyel nem kell majd elhalasztani a premiert. Legalábbis erre készülnek a Disney vezetői is, de ahogy korábban már hallottunk, ha el kell tolni a filmet, legalább egyszer még biztosan el fogják napolni a bemutatót mielőtt zöld utat kapna a Disney+.

A Disney+ streamingszolgáltató ésszerű döntésnek tűnhet a stúdió számára abban az esetben, ha nem nyitnak időben a mozik. Ha a Marvel Studios szeretné a maximumot kihozni az adott helyzetből, akkor természetesen a Mulan mintájára használhatják itt is a 29,99 dolláros árcédulával ellátott Premier Access hozzáférést. Ennek ellenére a Variety értésülései szerint Kevin Feige ellenzi a hibrid modellt, hogy egyszerre mutassák be a filmet a mozikban és online formában. A szakma nagyjai szerint Feige szava nagy súllyal bír a stúdiónál, de ez nem jelenti azt, hogy a befektetők ne tudnák meggyőzni az ellenkezőjéről.

Arról beszélnek, hogy a Disney 3-4 hét múlva döntést hoz, hogy mi tévő legyen a filmmel. Sok múlik majd a bemutatón, hiszen a Fekete Özvegy csúsztatása hatással lesz más alkotásokra is naptárban, főként a Disney+ sorozatokra. A Sólyomszem-sorozatot 2021 végén szeretnék bemutatni, de előtte mindenképpen be kell mutatni a filmet, hiszen a sorozatban Florence Pugh visszatér Yelena Belova szerepében.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.

Daredevil
Sorozatok

9 epizóddal 2025 tavaszán jön a Daredevil: Born Again

Felére csökkentették a Daredevil: Born Again epizódjainak számát.