Kevin Feige

Kevin Feige a Loki-sorozat forgatókönyvírójával dolgozik az egyik új Star Wars-film sztoriján

A Marvel Moziverzumból érkezik az egyik új film írója.

Igazi szenzációnak számított a 2019-es bejelentés, amikor a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy örömmel újságolta el a rajongóknak, hogy a Marvel atyaúristenével közösen írják majd az egyik új Star Wars-film történetét. Teljes titoktartás mellett készül Kevin Feige titkos projektje, de a legújabb hírek szerint a Marvel egyik írója készíti a sztorit.

A Deadline értesülése szerint a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmet és a Loki Disney+ sorozatot is jegyző író fogja majd elkészíteni az új Star Wars-film forgatókönyvét. A lap példátlan összefogásnak nevezte Michael Waldron (a Heels, a Rick és Morty) szerződését, akivel a Disney hosszú éveken keresztül számol. Értesülések szerint Waldron még azelőtt megírja a szkriptet, hogy belekezdene a Loki második évadába, egyszóval nagyon gyorsan történetet kap ez az új kaland a messzi-messzi galaxisban – ami nem azonos azzal, amit Patty Jenkins készít 2023-ra.

Amellett, hogy az új Star Wars-film forgatókönyvét megírja, a szerződés értelmében várhatóan visszatér a Loki második évadára is Waldron.

A Marvel Studios hivatalosan még nem jelentette be a Loki következő évadát, noha hónapok óta pletykálnak már a második évadról. Sajnos arról nincs hír, hogy Feige filmjét mikor kezdik forgatni, de a jelek szerint kiemelt fontosságúként kezeli ezt a Disney. A Disney még december közepén jelentette be, hogy Rogue Squadron néven kerül mozikba a következő film 2023 telén, ami történelmi pillanat is lesz, hiszen most először látunk nőt a rendezői székben.

Total
1
Shares
Previous Article

Érkezik PS4-re is a God of War Ragnarök?

Next Article
Bob Iger

Bob Iger elismerte, hogy a Marvel Studios felülmúlta várakozásait a 2009-es felvásárlás óta

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!