Főoldal Filmek Készül a Hellboy következő része, amire a rendezőt is kiválasztották már
Filmek

Készül a Hellboy következő része, amire a rendezőt is kiválasztották már

A direktor neve aggodalomra ad okot, nem biztos hogy ő a legjobb választás a Hellboy következő feldolgozására.

480
Hellboy

Három év telt el azóta, hogy bemutatták a Hellboy rebootját, és csúfosan felsültek a legutóbbi próbálkozással. Most úgy tűnik, hogy eljött az ideje egy újabb próbálkozásnak. A Discussing Film adott hírt arról, hogy a Millennium Media egy új filmet készül bemutatni Mike Mignola karakteréről. Ez a stúdió volt felelős a 2019-es David Harbour főszereplésével készült filmért is, szóval kezdhetünk aggódni.

Aggasztó hír lehet még, hogy a jelentések szerint Brian Taylor a megbízott rendező; az ő nevéhez fűződik például a Crank – Felpörgetve és A szellemlovas. Már keresik a főszereplőt is, és állítólag fontolóra vették azt is, hogy áprilisban elkezdjék a forgatást. Ha ezeket figyelembe vesszük, akkor a következő hetekben hivatalos bejelentést is kaphatunk, hogy ki lesz az új Hellboy.

A portál beszámolója szerint rohamtempóban haladnak a fejlesztéssel, és már egy ideiglenes címet is kapott a készülő film: a Hellboy: The Crooked Man. A Mike Mignola-képregények olvasóinak nem kell bemutatnunk az utalást, mivel ezzel találkozhattak már. A Mignola által írt és a néhai Richard Corben által rajzolt történetben Hellboy az 1950-es években Virginiába utazik, hogy boszorkányokkal alkut kössön, és a történet során magába a The Crooked Man szörnybe botlik. A Hellboy-sztorik szempontjából ez talán remek választás egy új reboothoz, mivel önálló, szorosan nem kapcsolódik a karakter nagyobb és jelentősebb mitológiájába.

Taylor korábbi rendezői munkásságai között megtalálható a már említett Jason Statham főszereplésével készült Crank – Felpörgetve és annak folytatása, A szellemlovas vagy éppen Gerard Butler főszereplésével készült Gamer – Játék a végsőkig című film. Taylor Grant Morrisonnal közösen dolgozott a SYFY számára készített televíziós adaptáción, a Vidám! című sorozaton. Bár régre nyúlik vissza Taylor munkássága, igazán nagy elismerésnek nem örvend a direktor, és ezért picit félünk a reboot miatt.

hellboy front mini
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

David Harbour
Filmek

David Harbour a Hellboy reboot pokoli nagy gondjairól beszélt

Nem tartott sokáig az új Hellboy menetelése a mozikban, ugyanis alig másfél...

3320972 hellboy mini
BREAKINGKritikák/tesztek

KRITIKA: Hellboy

Hiába szimpi még mindig a Nagy Piros, most sajnos nem lett pokolian...

Hellboy
Előzetesek

Megérkezett a Hellboy második előzetese, melyben főhősünk miszlikbe aprítja a pokol démonjait

A Lionsgate stúdió egy felnőtteknek szóló, véres akcióval dúsított előzetessel rukkolt elő...