Wide Screen
Image default
Előzetesek

Befutott a Hellboy-reboot első előzetese!

Így estére megérkezett David Harbour főszerepében forgatott Hellboy-reboot első előzetese.

Azok a rajongók, akik Guillermo del Toro rendező Hellboy franchise harmadik részét várják, ne várjátok, mert nem készül el soha, helyette viszont itt van az új Hellboy-mozifilm első előzetese, főszerepében a Stranger Things sorozat sztárjával, David Harbour-ral, és mi ne mondjuk, van még mit csiszolni rajta, azonban szerencsére csak tavasszal érkezik az okkult nyomozó és a fél-démon karakter legfrissebb feldolgozása.

A most bemutatott előzetesben hallható zene és a stílus egyszerre hasonlít és különbözik del Toro Hellboy-stílusától, viszont már itt érezhető, hogy egy maximálisan új hangvételű feldolgozást kapunk a vásznon, ami lehet hogy sokaknak nem fog tetszeni. Az előzetes után az is világossá vált, hogy miért kellett eltolni az eredetileg januárra kiírt bemutatót, ugyanis a film vizuális effektek terén nem áll jól, és ez sajnos az előzetesen is megmutatkozik, de pánikra semmi ok, hiszen a film a premiere csak áprilisban lesz. De hogy ne csak a rosszakat rójuk fel, mondjuk szépet is a trailerről: Hellboy pontosan úgy fest, ahogy anno a képregényekben megrajzolták.

A Hellboy bemutatója 2019. április 12-én lesz a tengerentúlon.

Még több a témában...

Hivatalos premierdátumot kapott a Hellboy reboot

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Stranger Things

Plesovszki Nándor

A Stranger Things sztárját, David Harbour-t szemelték ki Kábel szerepére

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább