x
Előzetesek

Befutott a Hellboy-reboot első előzetese!

Így estére megérkezett David Harbour főszerepében forgatott Hellboy-reboot első előzetese.

  • Publisheddecember 19, 2018

Így estére megérkezett David Harbour főszerepében forgatott Hellboy-reboot első előzetese.

Azok a rajongók, akik Guillermo del Toro rendező Hellboy franchise harmadik részét várják, ne várjátok, mert nem készül el soha, helyette viszont itt van az új Hellboy-mozifilm első előzetese, főszerepében a Stranger Things sorozat sztárjával, David Harbour-ral, és mi ne mondjuk, van még mit csiszolni rajta, azonban szerencsére csak tavasszal érkezik az okkult nyomozó és a fél-démon karakter legfrissebb feldolgozása.

A most bemutatott előzetesben hallható zene és a stílus egyszerre hasonlít és különbözik del Toro Hellboy-stílusától, viszont már itt érezhető, hogy egy maximálisan új hangvételű feldolgozást kapunk a vásznon, ami lehet hogy sokaknak nem fog tetszeni. Az előzetes után az is világossá vált, hogy miért kellett eltolni az eredetileg januárra kiírt bemutatót, ugyanis a film vizuális effektek terén nem áll jól, és ez sajnos az előzetesen is megmutatkozik, de pánikra semmi ok, hiszen a film a premiere csak áprilisban lesz. De hogy ne csak a rosszakat rójuk fel, mondjuk szépet is a trailerről: Hellboy pontosan úgy fest, ahogy anno a képregényekben megrajzolták.

A Hellboy bemutatója 2019. április 12-én lesz a tengerentúlon.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.