Wide Screen
Image default
Filmek

Hónapokkal eltolták a Hellboy-reboot bemutatóját

A New Yorki Comic-Con előtt bejelentették, hogy a tervezettel ellentétben csak később érkezik Neil Marshall rendező Hellboy-rebootja.

Úgy tűnik, hogy tovább váratják a rajongókat, ugyanis David Harbour főszerepében érkező Hellboy legújabb feldolgozása később érkezik a mozikba, miután Neil Marshall rendező három hónappal eltolta a premiert. A forgatás egy ideje már befejeződött, ahogy arról David Harbour is beszámolt rajongóinak, viszont előzetest eddig nem kaptunk. De nem kell már sokáig várni, hiszen New Yorkban a következő héten bemutatják az első trailert, s reméljük, hogy a panel után mi is láthatjuk a helyszínen levetített előzetest.

Mike Mignola története alapján eredetileg 2019. január 11-én mutatták volna be a filmet, azonban csak 2019. április 12-én kerül a mozikba az okkult nyomozó és a fél-démon karakter legfrissebb feldolgozása. Az áprilisra áthelyezett premier egyet jelent azzal, hogy versenytársként megkapta a Dr. Dolittle feldolgozást Robert Downey Jr. színész főszerepében. És nem feledhetjük a Shazam!-ot sem, amit egy héttel később mutatnak be a mozikban.

A készítők nem indokolták a döntést, de köztudott, hogy január hónap sosem volt erős a moziba járók körében, így vélhetően csak egy jól megfontolt döntésről van szó, s semmi komoly dologra nem kell gondolni. Jó kezekben van a film, és a színészgárda is ígéretes a Starnger Things sztárjával az élen, de olyan más színészek kaptak még helyet az újraindításban, mint Milla Jovovich, Ian McShane és Daniel Dae Kim.

Még több a témában...

Ed Skrein lelépett a Hellboy rebootból

Kévés Bence Mihály

Egy titokzatos karakter is feltűnt a Fekete Özvegy-film budapesti forgatásán

Kévés Bence Mihály

Befutott a Hellboy-reboot első előzetese!

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább