Hónapokkal eltolták a Hellboy-reboot bemutatóját

A New Yorki Comic-Con előtt bejelentették, hogy a tervezettel ellentétben csak később érkezik Neil Marshall rendező Hellboy-rebootja.

A New Yorki Comic-Con előtt bejelentették, hogy a tervezettel ellentétben csak később érkezik Neil Marshall rendező Hellboy-rebootja.

Úgy tűnik, hogy tovább váratják a rajongókat, ugyanis David Harbour főszerepében érkező Hellboy legújabb feldolgozása később érkezik a mozikba, miután Neil Marshall rendező három hónappal eltolta a premiert. A forgatás egy ideje már befejeződött, ahogy arról David Harbour is beszámolt rajongóinak, viszont előzetest eddig nem kaptunk. De nem kell már sokáig várni, hiszen New Yorkban a következő héten bemutatják az első trailert, s reméljük, hogy a panel után mi is láthatjuk a helyszínen levetített előzetest.

Mike Mignola története alapján eredetileg 2019. január 11-én mutatták volna be a filmet, azonban csak 2019. április 12-én kerül a mozikba az okkult nyomozó és a fél-démon karakter legfrissebb feldolgozása. Az áprilisra áthelyezett premier egyet jelent azzal, hogy versenytársként megkapta a Dr. Dolittle feldolgozást Robert Downey Jr. színész főszerepében. És nem feledhetjük a Shazam!-ot sem, amit egy héttel később mutatnak be a mozikban.

A készítők nem indokolták a döntést, de köztudott, hogy január hónap sosem volt erős a moziba járók körében, így vélhetően csak egy jól megfontolt döntésről van szó, s semmi komoly dologra nem kell gondolni. Jó kezekben van a film, és a színészgárda is ígéretes a Starnger Things sztárjával az élen, de olyan más színészek kaptak még helyet az újraindításban, mint Milla Jovovich, Ian McShane és Daniel Dae Kim.

Total
1
Shares
Previous Article
Sötét Főnix

Megérkezett az X-Men: Sötét Főnix hivatalos előzetese

Next Article

Nem akárkit szemeltek ki Black Mask szerepére

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!