Wide Screen
Filmek

David Harbour a Hellboy reboot pokoli nagy gondjairól beszélt

Nem tartott sokáig az új Hellboy menetelése a mozikban, ugyanis alig másfél hónappal a bemutató után levették a műsorról.

A Stranger Things-sorozat sztárja, David Harbour elárulta, hogy ugyan mindenkinek nem nyerte el tetszését az új Hellboy alkotás, ő azért büszke szerepére, mert a lehető legjobbat hozta ki a szerepéből. A Digital Spy hosszasan beszélgetett a színésszel, aki az interjúban kifejezte együttérzését a kritikusokkal és azokkal a rajongókkal, akik többet vártak az új feldolgozástól.

Kihoztuk magunkból a legjobbat, de ebben az esetben rengetegen hallatták hangjukat, amik nem mindig vezetnek jóra. Megtettem, amire képes voltam, és büszke vagyok arra amit csináltam, de végül sok dolog nem rajtam múlik.

David Harbour

Harbour arra is rávilágított, hogy a fő problémát tulajdonképpen a Marvel Moziverzum okozza manapság, ugyanis a rajongók szemében a Marvelen kívül nem létezik más, s amit nem Kevin Feige csapata készít, azzal előítéletesek.

A problémát manapság a képregényfilmeknél nem más okozza, mint hogy a Marvel hatalmas. Olyan ez, mint egy csokoládé, egy íz. Mindenki azt mondja, hogy a csokoládé finom, és jelenleg ők készítik a legjobb csokoládét. Így előítéletes vagy a filmekkel szemben. „Ez nem olyan csokis, mint az, nem is olyan az íze, mint a csokinak.” Abban az esetben, ha a Hellboyra úgy tekintünk, mint egy csokira, akkor nagyon rosszul szerepel. Ezzel szemben azt mondom, hogy komoly problémái is vannak a filmnek.

Olykor a sors fintora kiszámíthatatlan, ugyanis David Harbour legközelebb éppen abban az univerzumban tölt be egy titokzatos karaktert, ami szerinte árt más képregényfilmeknek. Harbour következő szerepét egyelőre titok fedi, csak annyit tudni, hogy az egyik karaktert fogja játszani a Fekete Özvegy-filmben.

Még több a témában...

Woody Harrelson ismét parókát vett a Venom 2. forgatásán, de ez már sokkal menőbb Cletus Kasady külsőt kölcsönöz

Kévés Bence Mihály

Mark Ruffalo szerint Kevin Feige diverzitás miatt majdnem otthagyta az egészet, miközben a Bosszúállókat készítették

Kévés Bence Mihály

Tom Holland már mindent tud a Pókember harmadik részéről

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon