Wide Screen
Image default
Előzetesek

Megérkezett a Hellboy második előzetese, melyben főhősünk miszlikbe aprítja a pokol démonjait

A Lionsgate stúdió egy felnőtteknek szóló, véres akcióval dúsított előzetessel rukkolt elő a Hellboy remake-kel.

Az elmúlt napokban a stúdió már jelezte, hogy érkezni fog a Stranger Things sztárjával, David Harbour főszereplésében készült Hellboy remake második előzetese, amit péntek reggel annak rendje és módja szerint közzé is tettek a különféle videómegosztó portálokon. Neil Marshall rendező alkotása rengeteg új jelenetet hozott az új előzetessel, a látványon is csiszoltak az első trailerhez viszonyítva, főhőseink pedig a Vér királynőjével, a Milla Jovovich által alakított Nimue ellen találják szembe magukat.

Az első trailer nem nyerte el sokak tetszését, főként azokét, akik Guillermo del Toro rendező harmadik részét várták a mozikba Ron Perlmannel az élén, helyette azonban egy remake-t kapunk, új színészekkel. A megosztó első előzetes után a második már sokkal inkább „barátságosabb”, ami részben a javított számítógépes effekteknek köszönhető, és az akciódúsra sikerült új jelenetekkel. Igen, a most bemutatott előzetes már azt tükrözi, hogy milyen lesz a feldolgozás, ugyanis a készítők egy R-besorolású filmmel szeretnék megnyerni maguknak a korábbi részek rajongóit.

Íme a Red Band névre csúfolt új Hellboy előzetes:

És egy barátságosabb előzetest is kiadtak:

Beszélhetünk a Stranger Things sztárjáról, Neil Marshal rendezőről és Guillermo del Toro távozásáról, de a lehető legjobb kezekbe került az új Hellboy rész, hiszen az eredeti képregényeket alkotó, Mike Mignola teljes mellszélességgel beállt a film mögé, a recept tehát adott volt, már csak ügyesen kell sáfárkodni az alapanyagokkal és látványossá, élvezetessé tenni a képregényfilmet.

Mike Mignola története alapján eredetileg 2019. január 11-én mutatták volna be a filmet, azonban csak 2019. április 12-én kerül a mozikba az okkult nyomozó és a fél-démon karakter legfrissebb feldolgozása.

Még több a témában...

Végre itt az igazi előzetes a Resident Evil: The Final Chapter filmhez

A kaptár: Utolsó fejezet – Nézd meg magyarul az előzetest

David Harbour a Hellboy reboot pokoli nagy gondjairól beszélt

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább