Késik a Bumblebee spin-off, de legalább tudjuk, miről fog szólni

Megérkezett az első Transformers spin-off szinopszisa, de sajnos a tervezetthez képest jóval később kerül csak a mozikba.

Megérkezett az első Transformers spin-off szinopszisa, de sajnos a tervezetthez képest jóval később kerül csak a mozikba.

A Deadline számolt be elsőként a Paramount Pictures változtatásáról, miszerint az Űrdongó-film az eredetileg 2018. június 8-ra kitűzött dátum helyett csak 2018. december 21-én kerül bemutatásra, ami azt jelenti, hogy egy időben érkezik a Warner Bros. stúdiótól az Aquaman-filmmel. Noha a korábbi időpont sem volt szerencsés, ott is egy Warner filmmel kellett volna megküzdenie, méghozzá az Ocean’s Eight-tel, de akkor sem egy képregényhőssel mérte volna össze erejét az alakváltó robot. Éppen ezért nem teljesen értjük a stúdió döntését, mivelhogy a Transformers: Az utolsó lovagot brutálisan elpüfölte a Wonder Woman. Talán Michael Bay távozása önbizalmat adott a stúdiónak?

1987-ben járunk, amikor Bumblebee Kaliforniában egy kis tengerparti városban talál menedékre. Itt találkozik a 18 esztendős Charlieval (Hailee Steinfeld), aki épp próbálja megtalálni helyét a világban. Charlie sebesülten, összetörve talál rá Űrdongóra, és gyorsan rájön, hogy ez bizony nem egy szokványos VW.

Minden bizonnyal óriási átalakuláson megy végbe a franchise, hiszen idén leváltották Michael Bayt és csapatát, így a jövőben új rendezőket kapnak a transformerek. Az franchise első spin-off részét a Laika stúdió rendezője, Travis Knight rendezi, akinek filmjét, a Kubo és varázshúrok mesefilmjét két kategóriában is jelölték a 2017-es Oscar-díjra.

Total
0
Shares
Previous Article

Tokióban forog először a Bosszúállók 4. az Őrült Titánnal

Next Article
A Hangya és a Darázs

Hivatalosan is forog A Hangya és a Darázs

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!