A Hangya és a Darázs

Hivatalosan is forog A Hangya és a Darázs

Megjött a várva várt hír, már forgatják A Hangya második részét, melyben Darázs is fontos szerepet kap a sok visszatérő mellett.

Megjött a várva várt hír, már forgatják A Hangya második részét, melyben Darázs is fontos szerepet kap a sok visszatérő mellett.

A Hangya és a Darázs forgatása alkalmából a Marvel Studios kiadott egy rövid kis videót is, melyből sok mindent nem tudtunk meg, pusztán csak a sztárok székeit mutatják meg, illetve a videóból az is kiderül, hogy a folytatás teljesen új logót kapott.

A 2015-ös filmben bemutatkozott Hangyát alakító Paul Rudd mellett visszatér a második címszereplőt játszó Evangeline Lilly, ő lesz a Darázs, de Michael Peña, az Oscar-díjas Michael Douglas, Tip “T.I.” Harris és David Dastmalchian is aláírt már a szerepére. Új belépőként pedig a szintén Oscar-díjas Michelle Pfeiffer és Laurence Fishburne, Hannah John-Kamen, Walton Goggins és Randall Park színészeket köszönthetjük a fedélzeten.

A filmet forgatni fogják Atlantában és San Franciscoban is, a rendezője pedig ismét Peyton Reed lesz. A bemutatót 2018. június 8-ra tűzték ki Amerikában.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Késik a Bumblebee spin-off, de legalább tudjuk, miről fog szólni

Next Article

Tom Cruise helikopter órákat vesz a Top Gun 2.-re

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!