Tokióban forog először a Bosszúállók 4. az Őrült Titánnal

Josh Brolin megerősítette, hogy Thanos visszatér a Bosszúállók 4.-ben, és melynek forgatása hamarosan Tokióban veszi kezdetét.

Josh Brolin megerősítette, hogy Thanos visszatér a Bosszúállók 4.-ben, és melynek forgatása hamarosan Tokióban veszi kezdetét.

Még csak most fejezték be a Bosszúállók: Végtelen háború – hivatalosan ez lett a magyar címe – forgatását, de máris belecsapnak a folytatásba, azaz a Bosszúállók 4.-be. A hírek szerint a távol keleten már javában tartanak a forgatás előkészületei, ugyanis napokon belül megérkeznek a stábtagok is, hogy jelmezt ragadjanak és induljon az újabb menet – tudtuk meg az Atlanta Fiming bejegyzéséből. A beszámolóban olvasható egy casting is, melyben vékony testalkatú férfiakat keresnek, akik gengsztereket játszanak majd a jelenetben, amit augusztus 17-18. között fognak filmezni – úgy tudni, hogy nem a Yakuza családot fogják jelképezni. Azt nem sikerült megtudni, hogy meddig forgatnak Japánban, s kik látogatnak el a forgatásra.

Ezen kívül az Őrült Titánt játszó Josh Brolin megerősítette közösségi felületén, hogy Thanos visszatér a Bosszúállók folytatásában.

Going back for more more MORE! I want it all. #mcu #marvel @marvelstudios @disney @prevailactivewear

Josh Brolin (@joshbrolin) által megosztott bejegyzés,

A Bosszúállók: Végtelen háború hazai bemutatója 2018. április 26-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Ijesztő előzetest kapott Jennifer Lawrence új filmje, a MOTHER!

Next Article

Késik a Bumblebee spin-off, de legalább tudjuk, miről fog szólni

Related Posts