Wide Screen
Image default
Filmek

Tokióban forog először a Bosszúállók 4. az Őrült Titánnal

Josh Brolin megerősítette, hogy Thanos visszatér a Bosszúállók 4.-ben, és melynek forgatása hamarosan Tokióban veszi kezdetét.

Még csak most fejezték be a Bosszúállók: Végtelen háború – hivatalosan ez lett a magyar címe – forgatását, de máris belecsapnak a folytatásba, azaz a Bosszúállók 4.-be. A hírek szerint a távol keleten már javában tartanak a forgatás előkészületei, ugyanis napokon belül megérkeznek a stábtagok is, hogy jelmezt ragadjanak és induljon az újabb menet – tudtuk meg az Atlanta Fiming bejegyzéséből. A beszámolóban olvasható egy casting is, melyben vékony testalkatú férfiakat keresnek, akik gengsztereket játszanak majd a jelenetben, amit augusztus 17-18. között fognak filmezni – úgy tudni, hogy nem a Yakuza családot fogják jelképezni. Azt nem sikerült megtudni, hogy meddig forgatnak Japánban, s kik látogatnak el a forgatásra.

Ezen kívül az Őrült Titánt játszó Josh Brolin megerősítette közösségi felületén, hogy Thanos visszatér a Bosszúállók folytatásában.

Going back for more more MORE! I want it all. #mcu #marvel @marvelstudios @disney @prevailactivewear

Josh Brolin (@joshbrolin) által megosztott bejegyzés,

A Bosszúállók: Végtelen háború hazai bemutatója 2018. április 26-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

A Marvel hamarosan visszaszerzi az X-Men és a Fantasztikus négyes jogait

Kévés Bence Mihály

A Disney+ Loki-sorozata két nagy kérdésre is válasszal szolgál majd

Kévés Bence Mihály

A Marvel Studios 2022-es bemutatkozást tűzött ki a Fantasztikus Négyes előtt?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább