Kathryn Newton

Kathryn Newton váltja Emma Fuhrmann-t Cassie Lang szerepében, és máris karaktere átalakulására utalt?

Újraosztották Cassie Lang szerepét, amit Kathryn Newton kapott.

A múlt héten csütörtökön a Disney Investor Day 2020 eseményen a Marvel Studios számos új alkotást bejelentett a 4. és 5. fázisból. Az egyik A Hangya franchise volt, és rögtön két fontos bejelentést is kaptunk. Kevin Feige bejelentette, hogy az Ant-Man and the Wasp: Quantumania címet kapta a harmadik rész, valamint Kathryn Newton váltja Emma Fuhrmann-t Cassie Lang szerepében.

Nem teljesen tiszta, hogy miért váltották le a Bosszúállók: Végjáték után Fuhrmann-t a szerepben, de sokan úgy gondolják, hogy a Marvel Studios egy ismertebb színésznőt szeretne erre a szerepre, hiszen a karakter fontos szerepet kaphat a jövőben. A Pokémon – Pikachu, a detektív és a Freaky sztárja tűnt a legjobb jelöltnek erre a szerepre, aki rögtön utalt karaktere átalakulására a folytatásban. Kevin Feige bejelentését továbbosztotta a Stature címkével, ami akár megerősítés is lehet a karakter átalakulására.

Tegnap este arról álmodtam, hogy egy szuperhős vagyok.

A képregényekben a tinédzser apja nyomdokaiba lép, és saját belátása szerint szuperhőssé válik. Magát Stature-nek hívja a hős, aki többnyire inkább nagyobb méretet szeret ölteni, mint összezsugorodni. Valószínűleg ebből már látunk részt majd A Hangya harmadik részében is, különös tekintettel a megjelent pletykák után, hogy ez a film fogja felvezetni majd a Bosszúállók egy új formációját, a Fiatal Bosszúállókat. A másik pletyka szerint Cassie Lang mellett Hailee Steinfeld karaktere, a dögös Kate Bishop is szerepet kap majd a csapatban, akit jelenleg Clint Barton vett szárnyai alá a Sólyomszem Disney+ sorozatban. A fiatalok a folytatásban olyan gonosszal kerülnek szembe, mint Kong, a hódítóval.

Az Ant-Man and the Wasp: Quantumania egyelőre bemutató nélkül szerepel a Marvel Studios tervei között.

Kathryn Newton
Total
3
Shares
Previous Article
Black Adam

Dwayne Johnson már a Black Adamra gyúr, és még a forgatás kezdési időpontját is elárulta

Next Article
Quintessa Swindell

A nembináris Quintessa Swindell kapta Ciklon szerepét a Black Adam-filmben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!