Obi-Wan Kenobi

Kathleen Kennedy válaszolt arra a kérdésre, hogy az Obi-Wan Kenobi kap-e második évadot

Valószínűleg sok múlik majd a rajongókon.

Az Obi-Wan Kenobi című sorozathoz vezető út hosszú és nehéz volt. Mint utólag kiderült, eredetileg egy filmként mesélték volna el Kenobi mester történetét, amikor a Disney és a Lucasfilm elhatározta magát, hogy évente új Star Wars-filmet mutatnak be. A terv kudarcba fulladt, amikor a Solo: Egy Star Wars-történet megbukott a kasszáknál, és ezek után a Disney behúzta a vészféket, leállított minden antológiafilmet. Később dobták a mozifilm ötletét, helyette egy Disney+ sorozatra fókuszáltak.

Nem volt könnyű összehozni a sorozatot sem, nagyon kemény munka előzte meg a folyamatot, amíg a filmvászontól eljutott az Obi-Wan Kenobi a streamingszolgáltatóig. A Lucafilm legalább egyszer elkaszálta a sorozatot, és új írót bíztak meg a feladattal a forgatókönyv elkészítésével. Hosszú várakozást követően a hét elején bemutatták az első trailert, ami a jedimester mellett az inkvizítorokat is bemutatta, valamint láttuk, mennyire nehéz helyzetbe kerül a legendás mester. Egyeseket azonban az a kérdés foglalkoztat, hogy lesz-e második évad a sorozatnak.

Obi-Wan Kenobi

Korábban úgy jellemezték a sorozatot, mint egy limitáltat, most azonban Deborah Chow, az Obi-Wan Kenobi rendezője és Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke a lehetőségekről beszélt, és megnyíltak azzal kapcsolatban, hogy folytatódjon a sorozat egy második évaddal.

Kathleen Kennedy korábban azt mondta, hogy a projekt egy limitált sorozat lesz. Az Entertainment Weeklynek adott nemrégiben adott interjújában Deborah Chow rendezőnő megerősítette, hogy a sorozatot egy önálló történetként képzelték el.

Határozottan limitált sorozatnak tervezték, és ez egy nagy történet, aminek van eleje, közepe és vége. A megközelítés mindig is az volt, hogy ez egy teljes történet.Deborah Chow

Ebből még nem lettünk okosabbak, hiszen csak azt mondta el a rendező, amit eddig is tudtunk, hogy egy történetet mesél el a Disney+ képernyőjén. Viszont sokkal beszédesebb volt a Lucasfilm elnökének a nyilatkozata. Kathleen Kennedy is egyetértett ezekkel az érzésekkel, de nem zárta ki teljesen a lehetőséget, hogy elkészüljön a második évad.

Ez biztosan olyasmi, amiről elsősorban azért beszélünk, mert mindenki benne van, és hihetetlenül jól érezte magát. Ewan [McGregor] hihetetlenül jól érezte magát. Hayden [Christensen] is hihetetlenül jól érezte magát. Szóval ebből a szempontból minden érintett szeretné, ha nem lenne vége. De tényleg azzal kell töltenünk az időnket, hogy feltegyük a kérdést: Miért tennénk ezt? Ha úgy döntenénk, hogy bármi mást is csinálunk az Obi-Wan karakterrel, akkor tényleg meg kell válaszolnunk a kérdést, hogy miért?Kathleen Kennedy

Szukits

A sorozat 10 évvel az A Sith-ek bosszúja után fog játszódni, amikor Obi-Wan elfogadta sorsát és megbarátkozott új életstílusával a Tatuinon. A tegnap bemutatott előzetes megerősítette, hogy a galaxis félelmetes Inkvizítoraival is találkozunk. De természetesen mindenki arra kíváncsi, hogy Darth Vader és Obi-Wan Kenobi újra találkozzon. A 2020-as Disney Investor Day alatt a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy úgy írta le ezt a nagy találkozót, mint az évszázad visszavágója.

Az Obi-Wan Kenobi főszereplői Moses Ingram, Indira Varma, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Simone Kessell és Benny Safdie, premierre pedig május 25-én kerül majd sor a Disney+-on.

Total
5
Shares
Previous Article
A csodálatos Pókember

A Pókember: Nincs hazaút koncepciós rajzán sokkal félelmetesebb a Gyík

Next Article
Dűne

A Dűne 2. része nyitva hagyja a kaput a harmadik rész előtt, de akár mind a 6 folytatás elkészülhet

Related Posts