Obi-Wan Kenobi

Bemutatták az Obi-Wan Kenobi előzetesét, amiben a jedimester a Sith inkvizítorok elől fut

Obi-Wan Kenobi visszatért, és nagyobb bajban, mint valaha volt.

Néhány perccel korábban bemutatták az Obi-Wan Kenobi című sorozat első előzetesét, és a látottak alapján semmi jó nem vár a galaxis legendás jedimesterére, mivel a Sith inkvizítorok a nyomában vannak, bármerre is megy. A videóban a főszereplő mellett még a franchise legnagyobb neve, maga Luke Skywalker is feltűnik néhány képkocára.

A Disney+ hosszú várakozást követően végre elérhetővé tette az Obi-Wan Kenobi első előzetesét, és nem volt hiábavaló ennyi évet várni rá. A jedimester egy pillanatra sem veszi le szemét Luke Skywalkerről a Tatuinon, de a dolgok rosszra fordulnak, amikor a baljós Sith inkvizítorok keresni kezdik szerte a galaxisban Kenobit, és így előcsalják rejtekhelyéről Ben Kenobit.

Ez az első alkalom, hogy az inkvizítorokat élőszereplős változatban láthatjuk. A Star Wars Lázadók animációs sorozatban Jason Isaacs alakította az egyik inkvizítort, de ebben a projektben Rupert Friend kelti majd életre. Vitatkozni lehet azon, hogy a gonosztevők jobban néztek ki a rajzfilmsorozatban, mint itt, de ez semmit sem változtat azon, hogy legalább annyira nagy fenyegetést jelent testvéreivel a galaxisra és a megmaradt jedikre. És természetesen a trailer végén egy ismerős hangra kaphatjuk fel a fejünket, bizony, a sorozatban Darth Vader is szerepet kap.

A történet 10 évvel a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja drámai eseményei után játszódik, amikor Obi-Wan Kenobi szembesülni kényszerül a legnagyobb vereségével – legjobb barátja és jedi tanítványa, Anakin Skywalker bukásával és megrontásával, aki átállt a Sötét oldalra és a galaxis rettegett gonosz Sith Lord Darth Vader néven vált ismertté.

A Joby Harold forgatókönyve alapján Deborah Chow rendezésében készülő sorozatban Ewan McGregor, Hayden Christensen, Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell és Benny Safdie kap szerepet.

Total
22
Shares
Previous Article
Legenda vagyok

Will Smith főszereplésével készül a Legenda vagyok folytatása, amire Michael B. Jordan is bejelentkezett

Next Article
Aquaman and the Lost Kingdom

A Warner Bros. eltolta a Black Adam, a The Flash, az Aquaman 2 és a Shazam 2 premierdátumát is

Related Posts