Kaitlyn Dever

Kaitlyn Dever máris bejelentkezett a The Last of Us-sorozat főszerepére

A rajongói castinghírt olvasva Kaitlyn Dever már bejelentkezett a The Last of Us HBO sorozat főszerepére.

A rajongói castinghírt olvasva Kaitlyn Dever már bejelentkezett a The Last of Us HBO sorozat főszerepére.

Az HBO múlt hónapban jelentette be, hogy a Csernobil-sorozat készítőjével, Craig Mazin-nel és a Naughty Dog kiadótól Neil Druckmann producerrel, hogy sorozat formájában adaptálják a nagysikerű PlayStation húzócímnek számító The Last of Us videójátékot. A bejelentés után az internetet elárasztották a rajongói vágyak, hogy kik kapják a játék szerepeit, és köztük volt az Éretlenségi színésze, Kaitlyn Dever is. Természetesen a rajongó castinghír hozzá is eljutott, aki most arról mesélt, hogy személyesen az egyik kedvenc játékáról van szó, és nagyon boldog lenne, ha ő kapná meg a főszerepet.

A rajongók olyan legendás párosokat jegyeztek fel, mint a Logan – Farkas párosa, Hugh Jackman és Dafne Keen; Chris Evans és McKenna Grace párosa A tehetségből, vagy Sophia Lillis az AZ-filmekből, Sadie Sink a Netflix nagysikerű Stranger Things-sorozatából, de a legnyerőbb párosítás egyértelműen Nikolaj Coster-Waldau (Trónok harca) és Kaitlyn Dever lenne. Abban majdnem mindenki egyetért, hogy Ellie szerepére tökéletes választás lenne Dever, azok után meg pláne őt szeretnénk a szerepben látni, hogy nagy rajongója a sorozatnak.

A Collider élő adásban tette fel a kérdést Denvernek, hogy mit gondol a The Last of Us hírekről, elvállalná-e a felkérést, ha őt választanák ki Ellie szerepére.

Nos, ez az első alkalom, amikor erről kérdeznek. Nézd, nagy rajongója vagyok a játéknak, és nem tudom, hogy sokan tudják-e ezt, de most azt mondom, hatalmas rajongója vagyok ennek a videojátéknak. Szerintem gyönyörű története van. Csodálatos narratívája, és akkor beleszerettem a játékba, amikor megjelent. Apukámmal játszottuk, és a legjobb időtöltés volt. Nem vagyok nagyon jó benne, rosszul célzom, de dolgozom rajta, hogy jobb játékos legyek. De imádom a The Last of Us-t. Szerintem hihetetlen történettel bír.

Nyilvánvalóan az interneten keresztül hozzám is eljuttatták ezeket. Neil Druckmann, vele imádtam dolgozni az Uncharted 4.-en. Úgy gondolom, hogy ő az egyik legokosabb srác, akivel valaha találkoztam, és az egyik legkedvesebb. És tudjátok mit, nem állítanám le. Örömmel vállalnám el a szerepet. De nem tudom, hol tart még a dolog, de imádom a The Last of Us-t.Kaitlyn Dever

És természetesen arra vonatkozóan is adott tanácsokat, hogy szerinte a sorozat készítőinek kikkel kéne feltölteniük a szériát, köztük azt is elárulta, hogy meglátása szerint kinek kellene odaítélni Joel szerepét:

Olyan sok nagyszerű színész van, akikből válogatni lehet. Láttam a rajongói castingot Hugh Jackmanről, aki Joel lehetne. Ez nekem is tetszik. Ismerem Hugh-ot, már dolgoztam is vele, és szerintem ő a legkedvesebb srác a világon, szóval szerintem mindenben neki kellene szerepelnie.Kaitlyn Dever

Bízunk benne, hogy ez eljutott a készítőkhöz is, és valóra válik a rajongók álma, a Hugh Jackman és Kaitlyn Dever páros, ami tényleg mindent vinne. Még nem teljesen világos, hogy mikor kezdik forgatni a sorozatot a helyzetre való tekintettel, de várhatóan a következő hetekben felgyorsulnak majd az események, s talán kapunk egy hivatalos bejelentést is, hogy Denver kapta Ellie szerepét.

The Last of Us
Total
5
Shares
Previous Article
San Diego-i Comic-Con

Hivatalos, hogy elmarad az idei San Diego-i Comic-Con, 2021-ben visszatérnek, de még az sem biztos

Next Article
Holdlovag

Kiderült, hogy mikor kezdődik a Marveltől a Holdlovag Disney+ sorozat forgatása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!