Új Mutánsok

Josh Boone szerint az eredeti vágásában kerül bemutatásra az Új mutánsok

Hiába a sok pótforgatás, a forgatókönyv kiegészítés, Josh Boone állítja, hogy az eredeti vágásával fogják bemutatni a mozikban az Új mutánsokat.

Hiába a sok pótforgatás, a forgatókönyv kiegészítés, Josh Boone állítja, hogy az eredeti vágásával fogják bemutatni a mozikban az Új mutánsokat.

Az Új mutánsok első előzetesét még 2017 novemberében mutatták be, a premiert pedig 2018 nyarára tűzték ki, de mint tudjuk, számtalan alkalommal el kellett napolni a bemutatót a film körül kialakult problémák miatt, mert a stúdió nem volt megelégedve a filmmel. Megint csak pletykákra támaszkodunk, de úgy tudni, hogy a stúdió elképzelése nem egyezett a rendezőével, és a tónussal, a beharangozott horrorelemekkel is komoly gondok voltak. Végül azonban sínre került a projekt, és áprilisban mozikban is bemutatják a 20th Century Fox érában készült utolsó X-Men-filmet, noha ehhez a Disneynek lesz még egy-két szava.

Egy rajongó azt kérdezte Boone rendezőtől Instagram-oldalán, hogy a moziba kerülő változat az Új mutánsok eredeti rendezői vágása lesz, vagy a mikiegeres cég irányítása alatt újra kellett vágni a filmet.

Nem reklámoznám itt, ha nem így lenne.

Nagyon ígéretes hír ez a rajongók számára, ha figyelembe vesszük az elmúlt évek huzavonáit, ugyanakkor felmerül bennünk egy igen fontos kérdés: mi tartott ennyi ideig? És miért kellett többször is eltolni a bemutatót? Miért rendeltek el többször is pótforgatást és a Fox miért szerette volna gyorsan elfejteni a filmet, ha most az eredeti rendezői vágásban mutatják be. Az igazság az lehet, hogy a vágás szempontjából nem változtattak semmit a filmen, csak az adott jelenetet forgatták újra, és vágták az eredetivel megegyező változatra.

Hogy mennyire viselhető a film, hamarosan mi magunk is megtapasztaljuk, de még a bemutató előtt egy előzetest biztosan kapunk. Josh Boone korábban megerősítette, hogy január 6-án érkezik az új trailer.

Total
1
Shares
Previous Article
James Gunn

James Gunn most erősítette meg, hogy akár egy Superman-filmet is készíthetett volna

Next Article

Todd Philips szívesen látna egy, a Joker világában játszódó Batman-filmet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!