Új Mutánsok

Josh Boone megerősítette, hogy mikor érkezik az Új Mutánsok új előzetese

Múlt héten hallottuk, hogy úton van egy Új Mutánsok előzetes, most pedig a rendező megerősítette, hogy pontosan mikor mutatják be.

Múlt héten hallottuk, hogy úton van egy Új Mutánsok előzetes, most pedig a rendező megerősítette, hogy pontosan mikor mutatják be.

Az ünnepek alatt kaptak szárnyra azok a pletykák, miszerint Josh Boone rendező Új Mutánsok alkotása januárban előzetest kap két év után, de csak tegnap nyert megerősítést, hogy január melyik napján jelenik meg az új előzetes a filmhez, ami az Új Mutánsok képregény írója szerint nagyszerű lett.

A 20th Century Fox felvásárlásával sokan abban a hitben voltak, hogy a Disney elkaszálta a film bemutatóját, s csak a Disney+ streamingszolgáltatón csendben mutatják be a filmet, mivel a stúdió feladta, hogy bemutassa a filmet. A FOX irányítása alatt készült X-Men éra utolsó részét mégis bemutatják a mozikban, noha kétségtelen, hogy a Marvel alaposan átszabta a produkciót, rengeteg pótforgatást tartottak, hogy nézhető legyen. Egyesek szerint kivágtak minden olyan részt, ami utalás az X-Menekre, hogy a rajongókban még csak meg se forduljon, hogy a Marvel Moziverzum mutánsait látjuk.

Josh Boone rendező közösségi oldalán erősítette meg hogy egy hét múlva, január 6-án mutatják be az új trailert:

A filmet eredetileg 2018 tavaszán mutatták volna be, amihez még egy előzetest is kaptunk, majd több alkalommal is elnapolták a premiert, végül a sokadik bemutatót és feltehetően az utolsót 2020. április 3-ára tűzte ki a Disney. A főszerepben Anya Taylor-joy, Maisie Williams, Charlie Heaton, Henry Zaga, Blu Hunt és Alice Braga.

Total
1
Shares
Previous Article

Három hónap alatt nagy mérföldkőhöz ért az Untitled Goose Game

Next Article
Kevin Feige

Kevin Feige felfedte, hogy ki az ő kedvenc karaktere a Marvel Moziverzumban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!