Wide Screen
Image default
Filmek

A Disney felügyeli az Új Mutánsok újraforgatását

Simon Kinberg rendező megerősítette, hogy a betervezett Új Mutánsok újraforgatására hamarosan sor kerül, ám ezt már a Disney felügyeli.

A 20th Century Fox az X-Men: Sötét Főnixhez hasonlóan az Új Mutánsok bemutatóját is kénytelen volt többször elnapolni, azonban néhány hete a Disney cáfolta az elmúlt hónapok pletykáit, miszerint menthetetlen állapotban van a film, és még a pótforgatásokkal sem tudják megmenteni. A mikiegeres cég azonban megerősítette, hogy a pletykákkal ellentétben mindenképpen be fogják mutatni a filmet. Simon Kinberg rendező a Sötét Főnix bemutatója előtt elárulta, hogy a sokat pletykált újraforgatásokra hamarosan sort kerítenek, s ezért kellett 2020-ra eltolni az újabb bemutatót.

Az fog történni, hogy még idén pótforgatást tartunk, és a Disney egy új időpontban fogja bemutatni a filmet. Tényleg bemutatjuk. Egyfelől ki kellett találni, hogy mit forgassanak újra, másfelől a színészekkel is egyeztetni kellett erről.

Ami ezeket a filmeket illeti, a Marvel valóban zseniálisan tudja ütemezi a filmeket. Minden készen áll, és még soha nem voltunk ilyen okosak. Ami pedig minket érint, mindig számolunk azzal, hogy összegyűjtsük a színészeket, hogy abban az időben mindenki egy helyen legyen.

Simon Kinberg

Nagyon úgy fest, hogy a Marvel Studios végre kezébe veszi az irányítást, s kreatív csapatával mindent megtesznek, hogy megmentsék az Új Mutánsokat. Ezek után a kérdés már csak az, hogy a karaktereket egyesítik a Marvel Moziverzummal, vagy a jelenlegi X-Men éra utolsó része marad, és örökre lezárják a Fox szenvedését.

Új Mutánsok

Még több a témában...

Hailee Steinfeld lehet Kate Bishop a Sólyomszem-minisorozatban

Kévés Bence Mihály

T’Challa 1990-es kalandját is láthatjuk a Fekete Párducban

Czanik Gergely

Megjött A Hangya és a Darázs második előzetes

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább