Új Mutánsok

A Disney felügyeli az Új Mutánsok újraforgatását

Simon Kinberg rendező megerősítette, hogy a betervezett Új Mutánsok újraforgatására hamarosan sor kerül, ám ezt már a Disney felügyeli.

Simon Kinberg rendező megerősítette, hogy a betervezett Új Mutánsok újraforgatására hamarosan sor kerül, ám ezt már a Disney felügyeli.

A 20th Century Fox az X-Men: Sötét Főnixhez hasonlóan az Új Mutánsok bemutatóját is kénytelen volt többször elnapolni, azonban néhány hete a Disney cáfolta az elmúlt hónapok pletykáit, miszerint menthetetlen állapotban van a film, és még a pótforgatásokkal sem tudják megmenteni. A mikiegeres cég azonban megerősítette, hogy a pletykákkal ellentétben mindenképpen be fogják mutatni a filmet. Simon Kinberg rendező a Sötét Főnix bemutatója előtt elárulta, hogy a sokat pletykált újraforgatásokra hamarosan sort kerítenek, s ezért kellett 2020-ra eltolni az újabb bemutatót. [penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Simon Kinberg”]Az fog történni, hogy még idén pótforgatást tartunk, és a Disney egy új időpontban fogja bemutatni a filmet. Tényleg bemutatjuk. Egyfelől ki kellett találni, hogy mit forgassanak újra, másfelől a színészekkel is egyeztetni kellett erről.

Ami ezeket a filmeket illeti, a Marvel valóban zseniálisan tudja ütemezi a filmeket. Minden készen áll, és még soha nem voltunk ilyen okosak. Ami pedig minket érint, mindig számolunk azzal, hogy összegyűjtsük a színészeket, hogy abban az időben mindenki egy helyen legyen.[/penci_blockquote]

Nagyon úgy fest, hogy a Marvel Studios végre kezébe veszi az irányítást, s kreatív csapatával mindent megtesznek, hogy megmentsék az Új Mutánsokat. Ezek után a kérdés már csak az, hogy a karaktereket egyesítik a Marvel Moziverzummal, vagy a jelenlegi X-Men éra utolsó része marad, és örökre lezárják a Fox szenvedését.

Új Mutánsok

Total
1
Shares
Previous Article

[E3 2019] A Bosszúállók és a Gears 5 már biztos helyet kapnak

Next Article

[E3 2019] Ilyen lesz az EA előadása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!