Wide Screen
Image default
Filmek

A Fox feladta, hogy moziban lássuk az Új Mutánsokat

A legújabb hírek szerint annyira reménytelen az Új Mutánsok, hogy a Fox lemondott róla, s a Disney+ platformon kerül bemutatásra.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint az Új Mutánsok messziről elkerüli majd a mozikat, s helyette a Disney év végén induló streamingszolgáltatáson, a Disney+ platformon válik elérhető. Korábban már pletykálták, hogy a film a Fox tulajdonában álló Hulu platformon kerül bemutatásra, de akkor azokat a híreket a Fox még cáfolta. Ugyanakkor a héten azt is megtudtuk, hogy az elrendelt pótforgatásra még mindig nem került sor, így nem tudni, hogy amennyiben sor kerül majd ezekre a forgatásokra, akkor azok milyen hatással lesznek a bemutatóra.

Az Új Mutánsokat eredetileg 2018 áprilisában mutatták volna be a mozikban, majd idén Valentin napon szerették volna bemutatni, de a stúdió ezt is elhalasztotta. Sajnos tovább ront a film helyzetén, hogy a forgatás óta csak aggasztó híreket lehet olvasni a produktumról, a horrorkategóriába sorolt képregényfilm a pletykák szerint annyira félrement, hogy csak egy teljes újraforgatással lehetne javítani a hibákat. Nem tudni, hogy mi történt, hogy mikor ment félre a projekt, de bennfentes források szerint a Fox oly mértékben adott szabad kezet Josh Boone rendezőnek, hogy utólag visszafordíthatatlan károkat szenvedett az Új Mutánsok.

Amennyiben az Új Mutánsokat nem fogják bemutatni a mozikban, akkor az X-Men: Sötét Főnix lesz a 20th Century Fox utolsó képregényfilmje – amit moziban látunk -, mielőtt a Disney teljesen bekebelezné Hollywood legősibb filmstúdióját. A héten a Sötét Főnix új előzetessel állt elő, amiben Sophie Turner karaktere mindenkit kinyír, aki az útjába kerül.

Még több a témában...

Az Avengers: Infinity War többé nem két részes, az Avengers 4 cím nélküli még mindig

Kévés Bence Mihály

Jó hosszú lesz a Fekete Párduc is, jövőhéten érkezik a végső előzetes

Kévés Bence Mihály

Kik lehetnek olyan erősek, mint Thor a Marvel Moziverzumban?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább