Új Mutánsok

Az Új Mutánsok lehet az X-Men franchise utolsó része, amit moziban mutatnak be

Teljesen befellegzett a 20th Century Fox-féle X-Men univerzum, az X-Men: Sötét Főnixszel és az Új Mutánsokkal lehúzzák a rolót.

Teljesen befellegzett a 20th Century Fox-féle X-Men univerzum, az X-Men: Sötét Főnixszel és az Új Mutánsokkal lehúzzák a rolót.

A 20th Century Fox lassan húsz éve próbálkozik az X-Menek adaptációival, de a legújabb hírek szerint az év végén érkező Új Mutánsokkal befejeződik a széria. A Disney jelenleg is a Fox felvásárláson dolgozik, hogy az X-Men, a Fantasztikus Négyes karakterek jogait mielőbb visszakapja a Marvel Studios, ami egyet jelent azzal, hogy 2019-ben a megismert X-Meneknek befellegzett, új korszak kezdődik számukra, egy nagyobb, és alighanem jobb univerzumban. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A stúdió még nem reagált a pletykára, azonban SuperBroMovies információ szerint arról van szó, hogy a Fox teljesen lehúzza a rolót, teljes egészében rábízza a filmkészítést Kevin Feige csapatára, s nem készít több szuperhősfilmet.

A Fox számára az ÚJ Mutánsok lesz az utolsó X-Men univerzum film, illetve a Sötét Főnix a fő sorozat utolsó darabja.

Pusztán pletykákról beszélünk, de hosszú hónapok óta beszélnek már arról, hogy a Disney ezeket a karaktereket beolvasztja a Marvel Moziverzumba, és ezzel mindenki hazatalál a jövőben, ami egy teljes újraindítást jelent kedvenc karaktereink számára. És valljuk be, rá is fér a franchisera, hiszen az elmúlt egy évtizedben összesen egy igazán értékelhető X-Men-filmet láttunk, a Logan – Farkast, az összes többi csapnivaló alkotás volt, és okkal késnek hónapokat az X-Men: Sötét Főnix és az Új Mutánsok. Lassan már ott tartanak, hogy nemcsak jeleneteket, hanem a teljes filmet újraforgatják.

Total
15
Shares
Previous Article
Amerikába jöttem

Érkezik az Amerikába jöttem folytatása

Next Article
Marvel Kapitány Jude Law

Megerősítették Jude Law összes szerepét a Marvel Kapitányban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!