Wide Screen
Image default
Filmek

Az Új Mutánsok lehet az X-Men franchise utolsó része, amit moziban mutatnak be

Teljesen befellegzett a 20th Century Fox-féle X-Men univerzum, az X-Men: Sötét Főnixszel és az Új Mutánsokkal lehúzzák a rolót.

A 20th Century Fox lassan húsz éve próbálkozik az X-Menek adaptációival, de a legújabb hírek szerint az év végén érkező Új Mutánsokkal befejeződik a széria. A Disney jelenleg is a Fox felvásárláson dolgozik, hogy az X-Men, a Fantasztikus Négyes karakterek jogait mielőbb visszakapja a Marvel Studios, ami egyet jelent azzal, hogy 2019-ben a megismert X-Meneknek befellegzett, új korszak kezdődik számukra, egy nagyobb, és alighanem jobb univerzumban.

A stúdió még nem reagált a pletykára, azonban SuperBroMovies információ szerint arról van szó, hogy a Fox teljesen lehúzza a rolót, teljes egészében rábízza a filmkészítést Kevin Feige csapatára, s nem készít több szuperhősfilmet.

A Fox számára az ÚJ Mutánsok lesz az utolsó X-Men univerzum film, illetve a Sötét Főnix a fő sorozat utolsó darabja.

Pusztán pletykákról beszélünk, de hosszú hónapok óta beszélnek már arról, hogy a Disney ezeket a karaktereket beolvasztja a Marvel Moziverzumba, és ezzel mindenki hazatalál a jövőben, ami egy teljes újraindítást jelent kedvenc karaktereink számára. És valljuk be, rá is fér a franchisera, hiszen az elmúlt egy évtizedben összesen egy igazán értékelhető X-Men-filmet láttunk, a Logan – Farkast, az összes többi csapnivaló alkotás volt, és okkal késnek hónapokat az X-Men: Sötét Főnix és az Új Mutánsok. Lassan már ott tartanak, hogy nemcsak jeleneteket, hanem a teljes filmet újraforgatják.

Még több a témában...

Magyarul is félelmetes lett az Alien: Covenant első trailere

Kévés Bence Mihály

Befejeződtek a Zsivány Egyes újraforgatásai

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg nemet mondott a Bestia-szólófilmre, mert Farkassal tervezett

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább