Főoldal Filmek Már megint eltolták az X-Men: Sötét Főnix bemutatóját
FilmekBREAKING

Már megint eltolták az X-Men: Sötét Főnix bemutatóját

Már követni sem bírjuk, hogy hányszor tolták el az X-Men: Sötét Főnix bemutatóját, de most megint eltolták. Nem is kevéssel.

255

Már követni sem bírjuk, hogy hányszor tolták el az X-Men: Sötét Főnix bemutatóját, de most megint eltolták. Nem is kevéssel.

A sok halasztás és újraforgatás után a 20th Century Fox nyáron úgy döntött, hogy Simon Kinberg rendező X-Men: Sötét Főnix bemutatóját 2019. február 7-ére kitűzik, azonban a legfrissebb hírek szerint erre mégsem kerül sor februárban, miután a Sötét Főnix bemutatóját ismét eltolták, már 2019. június 7-ei bemutató szerepel az X-Men éra utolsó darabja mellett.

Az ismételt halasztás mögött vélhetően a késői újraforgatások állnak – jelenleg is forgatják a filmet. Sajnos a kívülálló okok miatt nem tudták időben elkezdeni a forgatást, a gondot Sophie Turner zsúfolt naptára jelentette, ami végső soron ahhoz vezetett, hogy csak szeptemberben tudták elkezdeni a nagy újraforgatást. Sophie Turner nyáron a Trónok harca utolsó 8. évaddal volt elfoglalva, azt forgatták. Egyes pletykák szerint a Fox a filmet értékelhetetlennek minősítette a télen, ezért elrendelte a forgatásokat, ami akár a film teljes újraforgatását is eredményezheti.

De egyúttal a mostani bejelentéssel arra is fény derült, hogy 2014 óta halogatott Gambit mozi bemutatója 2020. március 13-án lesz. Sokszor kitűzték már a bemutatót, de eddig még nem került rá sor, csak remélni tudjuk, hogy ezúttal tényleg elkészül a mozifilm, amire az a Simon Kinberg szerződött rendezőnek, aki évek óta produceri feladatokat lát el az X-Menek franchisenál, és aki a Sötét Főnix-nél rendezőként is kipróbálja magát – a Fantasztikus Négyes reboot esetén már láttuk a rendezői székben, de ott csak az újraforgatásokat felügyelte (rémesen).

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.