x
BREAKING Előzetesek

Befutott az X-Men: Sötét Főnix második előzetese!

A 20th Century Fox lerántotta a leplet az X-Men: Sötét Főnix második előzeteséről, ami a mostani X-Men éra utolsó darabját jelenti.

  • Publishedfebruár 28, 2019

A 20th Century Fox lerántotta a leplet az X-Men: Sötét Főnix második előzeteséről, ami a mostani X-Men éra utolsó darabját jelenti.

Jessica Chastain a The Tonigh Show Starring Jimmy Fallon műsorban elhozta nekünk a Fox utolsó X-Men alkotásának legújabb előzetesét. Az X-Men: Sötét Főnix jobb napokat is megélt már, nem elég, hogy többször is elhalasztották a bemutatóját, de a napokban megjelent poszter sem nyerte el a rajongók tetszését, és akkor mit mondjuk az előzetesekről. A második előzetes lényegesen jobbra sikerült, mint az első, ugyanakkor továbbra is nagyon nehéz megmondani, hogy mit várhatunk tőle.

Jean Grey (Sophie Turner) végre megmutatta nekünk, hogy mennyire lesz sötét a róla elnevezett X-Men-film, hiszen a Főnix sötét utakra tévedt. Megtudtuk, hogy Jean az X-Men: Apokalipszis óta teljesen elveszett és összezavarodott, nem képes kordában tartani hatalmas erejét, amivel még Charles Xavier (James McAvoy), illetve Magneto (Michael Fassbender) sem tud mit kezdeni. Ugyanakkor a trailer felfedte nekünk Jessica Chastain titokzatos gonosz karaterét is, aki megpróbálja Jeant az X-Menek ellen fordítani, és láthatóan ez sikerül is neki. Továbbra sem lehetünk biztosak benne, hogy ki fog meghalni az új részben, hiszen a hivatalos képeken és az előzetesekben visszatérő motívumként szolgál egy temetés, a kérdés csak az, hogy kit temetnek. Pletykák szerint Jean haragjában megöli Mystique (Jennifer Lawrence), de ezt eddig nem erősítették meg.

Az X-Men: Sötét Főnix bemutatója június 7-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.