Főoldal Előzetesek Befutott az X-Men: Sötét Főnix második előzetese!
ElőzetesekBREAKING

Befutott az X-Men: Sötét Főnix második előzetese!

A 20th Century Fox lerántotta a leplet az X-Men: Sötét Főnix második előzeteséről, ami a mostani X-Men éra utolsó darabját jelenti.

220

A 20th Century Fox lerántotta a leplet az X-Men: Sötét Főnix második előzeteséről, ami a mostani X-Men éra utolsó darabját jelenti.

Jessica Chastain a The Tonigh Show Starring Jimmy Fallon műsorban elhozta nekünk a Fox utolsó X-Men alkotásának legújabb előzetesét. Az X-Men: Sötét Főnix jobb napokat is megélt már, nem elég, hogy többször is elhalasztották a bemutatóját, de a napokban megjelent poszter sem nyerte el a rajongók tetszését, és akkor mit mondjuk az előzetesekről. A második előzetes lényegesen jobbra sikerült, mint az első, ugyanakkor továbbra is nagyon nehéz megmondani, hogy mit várhatunk tőle.

Jean Grey (Sophie Turner) végre megmutatta nekünk, hogy mennyire lesz sötét a róla elnevezett X-Men-film, hiszen a Főnix sötét utakra tévedt. Megtudtuk, hogy Jean az X-Men: Apokalipszis óta teljesen elveszett és összezavarodott, nem képes kordában tartani hatalmas erejét, amivel még Charles Xavier (James McAvoy), illetve Magneto (Michael Fassbender) sem tud mit kezdeni. Ugyanakkor a trailer felfedte nekünk Jessica Chastain titokzatos gonosz karaterét is, aki megpróbálja Jeant az X-Menek ellen fordítani, és láthatóan ez sikerül is neki. Továbbra sem lehetünk biztosak benne, hogy ki fog meghalni az új részben, hiszen a hivatalos képeken és az előzetesekben visszatérő motívumként szolgál egy temetés, a kérdés csak az, hogy kit temetnek. Pletykák szerint Jean haragjában megöli Mystique (Jennifer Lawrence), de ezt eddig nem erősítették meg.

Az X-Men: Sötét Főnix bemutatója június 7-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

%s Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.

Thor Taika Waititi
Filmek

Taika Waititi csak a pénzért vállalta a Thor: Ragnarököt, és előtte semmit nem tudott a hősről

Meglepő őszinteséggel beszélt Taika Waititi, hogy miért vállalta el a Thor: Ragnarök...