Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Befutott az X-Men: Sötét Főnix második előzetese!

A 20th Century Fox lerántotta a leplet az X-Men: Sötét Főnix második előzeteséről, ami a mostani X-Men éra utolsó darabját jelenti.

Jessica Chastain a The Tonigh Show Starring Jimmy Fallon műsorban elhozta nekünk a Fox utolsó X-Men alkotásának legújabb előzetesét. Az X-Men: Sötét Főnix jobb napokat is megélt már, nem elég, hogy többször is elhalasztották a bemutatóját, de a napokban megjelent poszter sem nyerte el a rajongók tetszését, és akkor mit mondjuk az előzetesekről. A második előzetes lényegesen jobbra sikerült, mint az első, ugyanakkor továbbra is nagyon nehéz megmondani, hogy mit várhatunk tőle.

Jean Grey (Sophie Turner) végre megmutatta nekünk, hogy mennyire lesz sötét a róla elnevezett X-Men-film, hiszen a Főnix sötét utakra tévedt. Megtudtuk, hogy Jean az X-Men: Apokalipszis óta teljesen elveszett és összezavarodott, nem képes kordában tartani hatalmas erejét, amivel még Charles Xavier (James McAvoy), illetve Magneto (Michael Fassbender) sem tud mit kezdeni. Ugyanakkor a trailer felfedte nekünk Jessica Chastain titokzatos gonosz karaterét is, aki megpróbálja Jeant az X-Menek ellen fordítani, és láthatóan ez sikerül is neki. Továbbra sem lehetünk biztosak benne, hogy ki fog meghalni az új részben, hiszen a hivatalos képeken és az előzetesekben visszatérő motívumként szolgál egy temetés, a kérdés csak az, hogy kit temetnek. Pletykák szerint Jean haragjában megöli Mystique (Jennifer Lawrence), de ezt eddig nem erősítették meg.

Az X-Men: Sötét Főnix bemutatója június 7-én lesz.

Még több a témában...

A She-Hulk Disney+ sorozatában egy másik neves karaktert is bemutatnak?

Kévés Bence Mihály

Már forgatási videót is kaptunk Woody Harrelson karakteréről a Venom 2. forgatásáról

Kévés Bence Mihály

Egy promóciós kép minden ízében bemutatja Kiképzőt, a Fekete Özvegy-film gonoszát

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon