Új Mutánsok

Az Új Mutánsok bemutatója további hónapokat késhet

Egyelőre csak pletyka, de a legújabb hírek szerint a Fox nem fogja nyáron bemutatni az Új Mutánsokat, és az sem kizárt, hogy elkerüli a mozikat.

Egyelőre csak pletyka, de a legújabb hírek szerint a Fox nem fogja nyáron bemutatni az Új Mutánsokat, és az sem kizárt, hogy elkerüli a mozikat.

És csak nem akar összejönni a 20th Century Fox stúdiónak az X-Men franchise utolsó két rész bemutatója, amire már lassan két éve készülnek. Eredetileg 2018. áprilisában szerették volna bemutatni az Új Mutánsokat, amit akkor pótforgatások miatt eltoltak. A filmet horrorként harangozták be, azonban a tesztvetítések nem győzték meg a nézőket, így visszahívták a rendezőt teljes pereputtyával, hogy csináljanak ijesztő X-Men spin-offot, amiben akár még a Logan – Farkasból Laura (Dafne Keen) is szerepet kaphat. Akkor az új premiert 2019. augusztus 2-ára tették, de a legfrissebb hírek szerint még ez sem biztos. Most a Fox két lehetőséget vizsgál: az egyik, hogy eltolják ismét a bemutatót, vagy mozi helyett a Hulu nevű streamingszolgáltatáson mutatják be a mozifilmet.

Miközben aggasztó híreket kapunk az Új Mutánsokról, addig Anya Taylor-Joy az Üveg premierén karakteréről beszélt a Varietynek, ahol Buldózer kistestvérét igazi „pokolból jött rossz picsának” jellemezte. Ezenkívül kaptunk egy eddig nem látott képet is a filmből, rajta az öt főszereplővel, Magik (Anya Taylor-Joy), Cannonball (Charlie Heaton), Wolsbane (Maisie Williams), Sunspot (Henry Zaga) és Mirage (Blu Hunt) karakterekkel.

Új Mutánsok

Az Új Mutánsok és az X-Men: Sötét Főnix még a Disney és Fox házassági miatt is aggódhatnak, bár a mikiegeres cég világosan fogalmazott, ha törik, ha szakad, bemutatják a két filmet, a kérdés már csak az, hogy mikor és milyen felületen. Sajnos hiába tartottak újraforgatásokat a Sötét Főnix esetében, nem váltották meg a világot vele, s belső információk szerint a film minősége a Fantasztikus Négyes rebootéval vetekszik az első helyért. Ezek után már értjük, hogy miért ők lesznek a 20th Century Fox utolsó két X-Men alkotása, és adják vissza a jogokat a Marvel Studiosnak.

Total
1
Shares
Previous Article
Mission: Impossible - Utóhatás Henry Cavill

A Mission: Impossible két halott karaktere is visszatér a folytatásokban

Next Article
Legendás állatok

Később kezdik a Legendás állatok 3. forgatását

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!