Wide Screen
Image default
Filmek

Az Új Mutánsok bemutatója további hónapokat késhet

Egyelőre csak pletyka, de a legújabb hírek szerint a Fox nem fogja nyáron bemutatni az Új Mutánsokat, és az sem kizárt, hogy elkerüli a mozikat.

És csak nem akar összejönni a 20th Century Fox stúdiónak az X-Men franchise utolsó két rész bemutatója, amire már lassan két éve készülnek. Eredetileg 2018. áprilisában szerették volna bemutatni az Új Mutánsokat, amit akkor pótforgatások miatt eltoltak. A filmet horrorként harangozták be, azonban a tesztvetítések nem győzték meg a nézőket, így visszahívták a rendezőt teljes pereputtyával, hogy csináljanak ijesztő X-Men spin-offot, amiben akár még a Logan – Farkasból Laura (Dafne Keen) is szerepet kaphat. Akkor az új premiert 2019. augusztus 2-ára tették, de a legfrissebb hírek szerint még ez sem biztos. Most a Fox két lehetőséget vizsgál: az egyik, hogy eltolják ismét a bemutatót, vagy mozi helyett a Hulu nevű streamingszolgáltatáson mutatják be a mozifilmet.

Miközben aggasztó híreket kapunk az Új Mutánsokról, addig Anya Taylor-Joy az Üveg premierén karakteréről beszélt a Varietynek, ahol Buldózer kistestvérét igazi „pokolból jött rossz picsának” jellemezte. Ezenkívül kaptunk egy eddig nem látott képet is a filmből, rajta az öt főszereplővel, Magik (Anya Taylor-Joy), Cannonball (Charlie Heaton), Wolsbane (Maisie Williams), Sunspot (Henry Zaga) és Mirage (Blu Hunt) karakterekkel.

Új Mutánsok

Az Új Mutánsok és az X-Men: Sötét Főnix még a Disney és Fox házassági miatt is aggódhatnak, bár a mikiegeres cég világosan fogalmazott, ha törik, ha szakad, bemutatják a két filmet, a kérdés már csak az, hogy mikor és milyen felületen. Sajnos hiába tartottak újraforgatásokat a Sötét Főnix esetében, nem váltották meg a világot vele, s belső információk szerint a film minősége a Fantasztikus Négyes rebootéval vetekszik az első helyért. Ezek után már értjük, hogy miért ők lesznek a 20th Century Fox utolsó két X-Men alkotása, és adják vissza a jogokat a Marvel Studiosnak.

Még több a témában...

Újabb bizonyíték, hogy a Bosszúállók 4.-ben visszamegyünk a múltba

Kévés Bence Mihály

Stan Lee megerősítette a Fekete Özvegy-filmet

Kévés Bence Mihály

Vasárnap új jelenetet mutatnak be a Pókember: Hazatérésből

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább