Wide Screen
Sorozatok

Jon Favreau megmutatta a Bébi Yoda eredeti terveit a The Mandalorian-sorozatból

Mindössze két részt mutattak be a The Mandalorianból, de azóta mindenki a Bébi Yodáról beszél.

Mindössze két részt mutattak be a The Mandalorianból, de azóta mindenki a Bébi Yodáról beszél.

A The Mandalorian-sorozat bemutatója előtt a Lucasfilm már figyelmeztette a rajongókat az esetleges spoilerről a decemberben érkező Star Wars: Skywalker korával kapcsolatban, ugyanis a sorozat főhősét nem akármilyen feladattal bízták meg, egy titokzatos ötven éves gyereket kellett megtalálni. Csak később derült ki, hogy ez a titokzatos gyerek Erő-érzékeny és a Yoda fajához tartozik, talán Yoda mester klónjáról beszélünk, viszont valami kötödés van kialakulóban Dyn Jarren (legalábbis ezt fejtettük meg Pedro Pascol interjújából) és a gyerek között, lehet, hogy megtartja magának a gyereket, nem fogja átadni megbízóinak, akik nagyon várják.

Még mindig nem tudni, hogy a rajongók által elnevezett Bébi Yoda milyen szerepet tölt be a történetben, valamint hogy valóban kapcsolódni fog-e a Skywalker-saga utolsó részéhez, bár, úgy tűnik, a Bébi Yoda rejtélye oldja meg Palpatine uralkodó visszatérését is.

Nem kell sokat várnunk a következő részre, ugyanis most pénteken fogják bemutatni a harmadikat, azonban még előtte Jon Favreau megosztotta az első terveket Bébi Yodáról. Ahogy látható is, a koncepció nem sokban tér el attól, ahogy bemutatták a sorozatban.

A teóriák szerint a klónozás lehet a kulcsa Palpatine visszatérésének, aki a képregényekben többször is klónkatona testébe transzformálta magát, azonban hatalmas ereje miatt a testek gyorsan meghaltak. A Bébi Yoda, az Erő-érzékeny gyerek viszont kiváló gazdatest lenne az Uralkodó számára.

Baby Yoda

Még több a témában...

A Disney törölheti a Star Wars-folytatástrilógiát, miután Kathleen Kennedy 2021 év végén távozik a Lucasfilm éléről?

Kévés Bence Mihály

Giancarlo Esposito nagyon érdekes részletet osztott meg a The Mandalorian karakteréről

Kévés Bence Mihály

Jon Favreau bejelentette a The Mandalorian második évadának megjelenési időpontját

Horváth Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat