Wide Screen
Image default
Sorozatok

Pedro Pascal felfedte karaktere nevét a The Mandalorian-sorozatból

Egészen a mai napig úgy hivatkoztunk Pedro Pascal karakterére, mint egy névtelen fejvadászra, vagy A mandalórra.

Tegnap elrajtolt a Disney+ streamingszolgáltató, s ezzel bemutatták az első élőszereplős Star Wars-sorozatot, amire már évek óta vártunk. A The Mandalorian első része nem okozott csalódást, azt láttuk, amiről George Lucas csak álmodott. A látványosra sikerült első részben visszaemlékezéseket is láttunk a címszereplő gyerekkoráról, de az egyik legfontosabb dolgot nem tudtunk meg belőle, hogy hogyan hívják a főszereplőt.

Pedro Pascal épp az EPK-nak adott interjút, de annyira lelkesen mesélt a sorozat hátteréről, hogy 2:30 percnél teljesen megfeledkezett arról, hogy kamera előtt van, és véletlen elárulta a karakterének nevét. Ha jól értjük, akkor Din Jarin névre keresztelték, de mivel a Lucasfilm hivatalosan nem árulta el a fejvadász nevét, így csak találgatunk, hogy pontosan hogyan is kell leírni a karakter nevét.

Nehéz elhinni, hogy a Lucasfilm ilyen formában szerette volna leleplezni a karaktert, de legalább már tudjuk, hogy az új karakter nem áll kapcsolatban egyik ismert Star Wars karakterrel sem – legalábbis eddig úgy tűnik -, egyszer és mindenkorra azok a rajongók is megnyugodhatnak, akik sokáig keresték az összefüggést a mandalóri harcos és Boba Fett között, pedig csak a páncél azonos. Már nem lesznek álmatlan éjszakáink.   

Az első rész egy cliffhangerrel végződött, szerencsére azonban pénteken érkezik a folytatás.

Még több a témában...

A harmadik Star Wars antolgóiafilmet nyáron jelentik be

Kévés Bence Mihály

[PLETYKA] Kiderült, hogy miről fog szólni az Obi-Wan Kenobi spin-off

Kévés Bence Mihály

Befejeződtek a Zsivány Egyes újraforgatásai

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább