The Mandalorian

A The Mandalorian második része megerősített egy rajongói teóriát [SPOILER] kapcsolatban

Az állunk leesett, hogy mekkora cliffhangerrel végződött a The Mandalorian első része, most azonban az új rész megerősített egy rajongói teóriát.

Az állunk leesett, hogy mekkora cliffhangerrel végződött a The Mandalorian első része, most azonban az új rész megerősített egy rajongói teóriát.

Figyelem! Az alábbi hír SPOILEReket tartalmaz a The Mandalorian sorozattal kapcsolatban!

A lenyűgöző kezdés után mindössze három napot kellett csak várnunk a The Mandalorian-sorozat második részére, aminek egyfelől azért is örülünk annyira, mert az univerzum legnagyobb cliffhanger befejezéssel ért véget az első rész. Az új epizódot a „The Child” címre keresztelték, és folytatjuk a Pedro Pascal által megformált mandalóri harcos útját a messzi-messzi galaxisban, ám ezúttal egy kísérőtársat is kapott, a kis Baby Yodát.

Ingoványos talajra tévedtünk, hiszen a Baby Yoda származását nem erősítették meg, csak rajongói teóriákra alapozhatunk, azonban a legújabb rész talán megerősítette az egyik legnépszerűbb feltevést. Miután a dzsavák ellopták főhősünk hajójának főbb alkotórészeit, Kuil (Nick Nolte) segítségére siet, hogy visszaszerezzék az alkatrészeket a sivatagi fosztogatóktól. Megállapodnak dzsavákkal, hogy egy tojásért cserébe visszakapják a hajó alkatrészeit, azonban nem nehéz kitalálni, hogy mennyire veszélyes küldetés áll az alku mögött.

Egy orrszarvúhoz hasonló fenevad majdhogynem megöli a főszereplőt, éppen az utolsó támadásra készül, mikor a Baby Yoda megmenti, az Erő segítségével megállítja a fenevadat, s így Mando beviheti az utolsó döfést az állatba. A jelenet azt a rajongói teóriát igazolta, hogy a Baby Yoda valójában Yoda mester klónja, és bizony ő is ismeri az Erőt. De még azt sem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy nem a jedimester klónját láttuk, hanem az Erő áthatja ezt a különös fajt, amiről csak keveset tudunk.

A The Mandalorian következő részét csak jövő hét pénteken fogják bemutatni a Disney+ streamingszolgáltatón.

Baby Yoda
Total
9
Shares
Previous Article
The Mandalorian

Még csak egy részt láttunk a The Mandalorian-sorozatból, de már készül a második évad

Next Article

Boss fightot is mutat a Diablo IV

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!