Wide Screen
Image default
Sorozatok

A The Mandalorian második része megerősített egy rajongói teóriát [SPOILER] kapcsolatban

Az állunk leesett, hogy mekkora cliffhangerrel végződött a The Mandalorian első része, most azonban az új rész megerősített egy rajongói teóriát.

Az állunk leesett, hogy mekkora cliffhangerrel végződött a The Mandalorian első része, most azonban az új rész megerősített egy rajongói teóriát.

Figyelem! Az alábbi hír SPOILEReket tartalmaz a The Mandalorian sorozattal kapcsolatban!

A lenyűgöző kezdés után mindössze három napot kellett csak várnunk a The Mandalorian-sorozat második részére, aminek egyfelől azért is örülünk annyira, mert az univerzum legnagyobb cliffhanger befejezéssel ért véget az első rész. Az új epizódot a „The Child” címre keresztelték, és folytatjuk a Pedro Pascal által megformált mandalóri harcos útját a messzi-messzi galaxisban, ám ezúttal egy kísérőtársat is kapott, a kis Baby Yodát.

Ingoványos talajra tévedtünk, hiszen a Baby Yoda származását nem erősítették meg, csak rajongói teóriákra alapozhatunk, azonban a legújabb rész talán megerősítette az egyik legnépszerűbb feltevést. Miután a dzsavák ellopták főhősünk hajójának főbb alkotórészeit, Kuil (Nick Nolte) segítségére siet, hogy visszaszerezzék az alkatrészeket a sivatagi fosztogatóktól. Megállapodnak dzsavákkal, hogy egy tojásért cserébe visszakapják a hajó alkatrészeit, azonban nem nehéz kitalálni, hogy mennyire veszélyes küldetés áll az alku mögött.

Egy orrszarvúhoz hasonló fenevad majdhogynem megöli a főszereplőt, éppen az utolsó támadásra készül, mikor a Baby Yoda megmenti, az Erő segítségével megállítja a fenevadat, s így Mando beviheti az utolsó döfést az állatba. A jelenet azt a rajongói teóriát igazolta, hogy a Baby Yoda valójában Yoda mester klónja, és bizony ő is ismeri az Erőt. De még azt sem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy nem a jedimester klónját láttuk, hanem az Erő áthatja ezt a különös fajt, amiről csak keveset tudunk.

A The Mandalorian következő részét csak jövő hét pénteken fogják bemutatni a Disney+ streamingszolgáltatón.

Baby Yoda

Még több a témában...

A Disney törölheti a Star Wars-folytatástrilógiát, miután Kathleen Kennedy 2021 év végén távozik a Lucasfilm éléről

Kévés Bence Mihály

Giancarlo Esposito nagyon érdekes részletet osztott meg a The Mandalorian karakteréről

Kévés Bence Mihály

Berendelték a Star Wars: The Bad Batch animációs Disney+ sorozatot

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat