Wide Screen
Sorozatok

Jon Favreau elárulta, hogy IG-88 szerepelni fog-e a The Mandalorian sorozatban

A The Mandalorian forgatása idején jelent meg egy fénykép IG-88 droidról, amiből arra lehetett gondolni, hogy a droid is szerepelni fog a filmben.

A Star Wars: V. rész – A Birodalom visszavágban számos fejvadászt láttunk, még ha csak egy rövid is időt töltöttek képernyőn, de a film egyik emlékezetes jelenete volt, mikor Darth Vader fejvadászokat bérelt fel az Ezeréves Sólyom elfogására. A fejvadászok felsorakoztak Vader előtt, akik között ott volt a galaxis legismertebb fejvadásza, Boba Fett, Bossk és IG-88 droid is, akiről azt hittük hogy forgatási képek szivárogtak ki.

Jon Favreau a The Mandalorian showrunnere és forgatókönyvírója a forgatás előtt egy képet tett ki a droidról, amiből sokan arra gondoltak, hogy IG-88 hamarosan visszatér a képernyőre. Mint a Chicagóban zajló Star Wars Celebration alatt kiderült múlt hétvégén, egy teljesen új karakterről van szó a forgatási képeken, aki csak úgy néz ki, mint IG-88.

A The Mandalorian bemutatója után a rendező elárulta, hogy IG-88 nem fog szerepelni a nyolc részes sorozatban, miközben a legtöbb rajongó bízott a droid visszatérésében. (5 évvel) A Jedi visszatér és Az ébredő Erő részek között játszódó sorozat számos fejvadászt felsorakoztat majd a Disney+ képernyőjén, akik eddig a Birodalomtól távol, a peremvidéken elzárva éltek. Most azonban a Birodalom bukása és még az Első Rend felemelkedése előtt szeretnének hasznot húzni a zűrzavarból.

A sorozat főszereplőjét Pedro Pascal kelti majd életre, akinek karakterét csak Mandonak hívják – legalábbis eddig ennyit árultak el -, de rajta kívül még Gina Carano és Carl Weathers is fontos szerepet kapott a sorozatban, aminek történetét így foglalták össze:

Jango és Boba Fett utáni időkben egy másik harcos van felemelkedőben a Star Wars univerzumban. A The Mandalorian a Birodalom bukása után, és még az Első Rend felemelkedése előtt játszódik. Egy magányos pisztolyharcos útját követjük a galaxis külső peremén, távol az Új Köztársaság hatókörétől…

A The Mandalorian című sorozat november 12-én lesz elérhető a Disney+ szolgáltatáson.

Még több a témában...

A Lucasfilm bejelentette a következő Star Wars korszakot

Kévés Bence Mihály

Újabb elkaszált Star Wars játékra derült fény

Sinka Tamás

A Disney tisztába tette a Star Wars idővonalat, hogy mikor játszódnak a filmek és a sorozatok

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon