Főoldal Sorozatok Jon Favreau elárulta, hogy IG-88 szerepelni fog-e a The Mandalorian sorozatban
Sorozatok

Jon Favreau elárulta, hogy IG-88 szerepelni fog-e a The Mandalorian sorozatban

A The Mandalorian forgatása idején jelent meg egy fénykép IG-88 droidról, amiből arra lehetett gondolni, hogy a droid is szerepelni fog a filmben.

681

A The Mandalorian forgatása idején jelent meg egy fénykép IG-88 droidról, amiből arra lehetett gondolni, hogy a droid is szerepelni fog a filmben.

A Star Wars: V. rész – A Birodalom visszavágban számos fejvadászt láttunk, még ha csak egy rövid is időt töltöttek képernyőn, de a film egyik emlékezetes jelenete volt, mikor Darth Vader fejvadászokat bérelt fel az Ezeréves Sólyom elfogására. A fejvadászok felsorakoztak Vader előtt, akik között ott volt a galaxis legismertebb fejvadásza, Boba Fett, Bossk és IG-88 droid is, akiről azt hittük hogy forgatási képek szivárogtak ki.

Jon Favreau a The Mandalorian showrunnere és forgatókönyvírója a forgatás előtt egy képet tett ki a droidról, amiből sokan arra gondoltak, hogy IG-88 hamarosan visszatér a képernyőre. Mint a Chicagóban zajló Star Wars Celebration alatt kiderült múlt hétvégén, egy teljesen új karakterről van szó a forgatási képeken, aki csak úgy néz ki, mint IG-88.

A The Mandalorian bemutatója után a rendező elárulta, hogy IG-88 nem fog szerepelni a nyolc részes sorozatban, miközben a legtöbb rajongó bízott a droid visszatérésében. (5 évvel) A Jedi visszatér és Az ébredő Erő részek között játszódó sorozat számos fejvadászt felsorakoztat majd a Disney+ képernyőjén, akik eddig a Birodalomtól távol, a peremvidéken elzárva éltek. Most azonban a Birodalom bukása és még az Első Rend felemelkedése előtt szeretnének hasznot húzni a zűrzavarból.

A sorozat főszereplőjét Pedro Pascal kelti majd életre, akinek karakterét csak Mandonak hívják – legalábbis eddig ennyit árultak el -, de rajta kívül még Gina Carano és Carl Weathers is fontos szerepet kapott a sorozatban, aminek történetét így foglalták össze:

Jango és Boba Fett utáni időkben egy másik harcos van felemelkedőben a Star Wars univerzumban. A The Mandalorian a Birodalom bukása után, és még az Első Rend felemelkedése előtt játszódik. Egy magányos pisztolyharcos útját követjük a galaxis külső peremén, távol az Új Köztársaság hatókörétől…

A The Mandalorian című sorozat november 12-én lesz elérhető a Disney+ szolgáltatáson.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...