Wide Screen
Image default
Sorozatok

Jon Favreau megerősített egy fejvadász-droidot a The Mandalorian sorozatban

Ahogy több rajongó is sejtette, a The Mandalorian című sorozatban szerepelni fog egy fejvadász-droid is, akivel a múltban már volt dolgunk.

A közelmúltban több pletyka is megjelent arról, miszerint az eredeti Star Wars-trilógiából egy fajvadász is feltűnik majd a The Mandalorian című élőszereplős Star Wars-sorozatban, amit most Jon Favreau rendező megerősített közösségi oldalán karácsonyi ajándékként. Az Empire lap olvasói hetek óta arról beszélnek, hogy a Vasember rendezője IG-88 nevű droidot is bevonta a sorozatba, de eddig hivatalosan nem erősítették meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Merry Christmas!

Jon Favreau (@jonfavreau) által megosztott bejegyzés,

Túl sok szerep nem jutott a karakternek a Star Wars: V. rész – A Birodalom visszavágban, mint ahogy Boba Fettnek, Dengarnak, Bossknak, Zuckussnak és 4-LOM-nak, de Favreau úgy érezte, hogy IG-88 most kibontakozhat a messzi-messzi galaxisban, s nagyobb szerepet kap a képernyőn, mintsem hogy álldogáljon és várja a parancsot. Egyelőre nem tudni biztosan, hogy esetleg más karakterek is feltűnnek-e majd a sorozatban, vagy IG-88 az egyedüli visszautalás a régi trilógiára, de a Making Star Wars fórumon megjelent egy pletyka, miszerint Bossk is szerepelni fog a sorozatban, bár ezt eddig hivatalos forrásból nem erősítette meg senki sem.

Jango és Boba Fett utáni időkben egy másik harcos van felemelkedőben a Star Wars univerzumban. A The Mandalorian a Birodalom bukása után, és még az Első Rend felemelkedése előtt játszódik. Egy magányos pisztolyharcos útját követjük a galaxis külső peremén, távol az Új Köztársaság hatókörétől…

A The Mandalorian sorozat 2019 év végén debütál a Disney+ streamingszolgáltatáson.

Még több a témában...

FRISSÍTVE! Az Empira Magazin címlapján a Zsivány Egyes csapata

Kévés Bence Mihály

Rey szüleivel már a Baljós árnyakban is találkozhattunk?

Kévés Bence Mihály

Az Obi-Wan Kenobi spin-off elvesztette rendezőjét?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább