x
Close


Közelgő események

Sorozatok

Jon Favreau bejelentette a The Mandalorian második évadának megjelenési időpontját

Ősszel debütál a The Mandalorian második évada.

Jon Favreau bejelentette a The Mandalorian második évadának megjelenési időpontját
  • Publishedjúnius 6, 2020

A világjárvány okozta helyzet miatt Hollywood kapui is bezárultak. Számos film-, és sorozatgyártás félbeszakadt, valamint rengeteg premiert is elhalasztottak. A legjobb esetben csak év végére tolták a bemutatót, s nem halasztották el évvel, mint ahogy a Universal Pictures tette a Halálos iramban franchise kilencedik résszel, amit jövő tavasszal fognak bemutatni. De más Disney+ alkotások bemutatói is bizonytalanok maradtak, köztük a The Falcon and the Winter Soldier, amit eredetileg augusztus végén készültek bemutatni, de könnyen elképzelhető, hogy csak év végén tűzik műsorra.

A Star Wars rajongók azonban örülhetnek, mert ahogy a Disney vezetője már korábban megerősítette, hogy a pandémia előtt sikerült leforgatni a második évadot, így nem befolyásolja semmi az őszre tervezett premiert. Egy, a közelmúltban tartott megbeszélésen Jon Favreau megerősítette a The Mandalorian második szériájának októberi megjelenését. Elmondta, hogy a forgatások befejeződtek, az utómunkálatokat pedig távmunkában végezték.

Nagyon szerencsések vagyunk, hogy még a karantén előtt be tudtuk fejezni a forgatást, továbbá, hogy a Lucasfilm és az ILM technológiai fejlettségének köszönhetően a vizuális effektezést home office-ból is megoldhattuk. Így be tudjuk tartani a Disney+ csatornának az októberre ütemezett indulást. Remélhetőleg ráépít majd mindarra, amit az emberek az első évadban megszerettek. Az új évad lényegében ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt.

Jon Favreau

Az utóbbi időben pedig több érdekes hírt is olvasni lehetett a folytatásról, például Boba Fett is visszatér, és Ahsoka Tano vendégszerepéről is sokat cikkeztünk már, de mellett más Star Wars: Lázadók karaktere is szerepet kaphat ősszel. Hivatalosan a Lucasfilm még egyiket sem erősítette meg, de sokan úgy gondolják, hogy ez már csak idő kérdése.

Ti gondoltátok volna, hogy időben érkezik az új évad?

Written By
Horváth Mihály