Wide Screen
Image default
Filmek

John David Washington és Zendaya a karantén idején egy titkos filmet forgattak

A Tenet és a Pókember: Idegenben sztárjai összeálltak.

A Pókember: Idegenben filmből Zendaya és a Tenet főhőse, John David Washington szinte a semmiből húzták elő legújabb közös filmjüket, egy olyan titkos filmet, amit teljes egészében a karantén idején forgattak. Ez azt is jelenti egyben, hogy az ő kettőjük filmje lehet az első, ami a koronavírus-járvány alatt készült – pedig erre Michael Bay nagyon szeretett volna rámenni.

Először a Deadline erősített rá a hírekre, majd Zendaya közösségi oldalán egy hivatalos kép is megjelent a titkos filmről, ami a Malcolm & Marie címet kapta. Hollywoodban a filmgyártás még március közepén állt le, bár az utóbbi hetekben néhány projekt forgatását már megkezdték, de vitathatatlanul egyedi ez a projekt most.

A lap úgy tudja, hogy valóban ez lehet az első olyan produkció, amit a pandémia alatt kezdtek forgatni, s a járvány alatt teljes egészében végeztek a munkálatokkal. Az HBO csatornán futó Eufória készítője, Sam Levinson íróként és rendezőként vett részt a gyártásban. Egy héttel azután, hogy leállították az Eufória második évad forgatását, Levinson már az új projekten dolgozott. A filmet június 17 és július 2-a között forgatták le.

Pontosan nem tudni, hogy miről szól majd a film, tudni vélik, hogy hasonló lesz a Netflix gyártású Házasság történet című filmhez, miközben számos olyan társadalmi témát feldolgoz majd, amivel a világ jelen helyzetben szembe találja magát. Egyelőre nem tudni, hogy mikor és hol fogják bemutatni a filmet, de nem lepődnénk meg, ha az HBO Max streamingszolgáltató egyik exkluzív műsoráról lenne szó.

Még több a témában...

A Warner Bros. másodszorra is eltolta a Tenet bemutatóját

Vigh Martin

Befutott a Tenet második előzetese, csak azt nem árulta el, mikor mutatják be a mozikban

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Pókember: Idegenben

Orosz Ferenc

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat