Főoldal Filmek John David Washington és Zendaya a karantén idején egy titkos filmet forgattak
Filmek

John David Washington és Zendaya a karantén idején egy titkos filmet forgattak

A Tenet és a Pókember: Idegenben sztárjai összeálltak.

671
Malcolm & Marie

A Pókember: Idegenben filmből Zendaya és a Tenet főhőse, John David Washington szinte a semmiből húzták elő legújabb közös filmjüket, egy olyan titkos filmet, amit teljes egészében a karantén idején forgattak. Ez azt is jelenti egyben, hogy az ő kettőjük filmje lehet az első, ami a koronavírus-járvány alatt készült – pedig erre Michael Bay nagyon szeretett volna rámenni.

Először a Deadline erősített rá a hírekre, majd Zendaya közösségi oldalán egy hivatalos kép is megjelent a titkos filmről, ami a Malcolm & Marie címet kapta. Hollywoodban a filmgyártás még március közepén állt le, bár az utóbbi hetekben néhány projekt forgatását már megkezdték, de vitathatatlanul egyedi ez a projekt most.

A lap úgy tudja, hogy valóban ez lehet az első olyan produkció, amit a pandémia alatt kezdtek forgatni, s a járvány alatt teljes egészében végeztek a munkálatokkal. Az HBO csatornán futó Eufória készítője, Sam Levinson íróként és rendezőként vett részt a gyártásban. Egy héttel azután, hogy leállították az Eufória második évad forgatását, Levinson már az új projekten dolgozott. A filmet június 17 és július 2-a között forgatták le.

Pontosan nem tudni, hogy miről szól majd a film, tudni vélik, hogy hasonló lesz a Netflix gyártású Házasság történet című filmhez, miközben számos olyan társadalmi témát feldolgoz majd, amivel a világ jelen helyzetben szembe találja magát. Egyelőre nem tudni, hogy mikor és hol fogják bemutatni a filmet, de nem lepődnénk meg, ha az HBO Max streamingszolgáltató egyik exkluzív műsoráról lenne szó.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dűne: Második rész
BREAKINGFilmkritikák

Dűne: Második rész kritika

Mint a Messiást, úgy vártuk a Dűne: Második részt, de megérte!

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Filmek

A Tenet és Az Alkotó sztárja is jelölt Kang, a Hódító szerepére

Két nagyszerű színész is pályázik Kang, a Hódító szerepére, miután Jonathan Majors-t...