Főoldal Filmek Amy Pascal producer, de még Kevin Fiege sem ismerte Zendayát a Pókember-filmek előtt
Filmek

Amy Pascal producer, de még Kevin Fiege sem ismerte Zendayát a Pókember-filmek előtt

A Pókember-filmek producereinek ismeretlen név volt Zendaya.

339
Pókember: Nincs hazaút
Forrás: Marvel Studios

Zendaya már akkor nagy sztárnak számított, amikor megkapta a 2017-es Pókember: Hazatérés című filmben MJ szerepét. Addigra már hatalmas rajongótáborra tett szert a Disney Channel két közkedvelt műsorának, a Shake It Up és a K.C. Undercover sorozatoknak köszönhetően, emellett felbukkant Beyonce Lemonade című klipjében is, és második lett a Dancing With the Stars showműsorban.

A “Pókember” producere, Amy Pascal mindebből láthatóan semmit sem vett észre. “Hogy őszinte legyek, sem [a Marvel Studios elnöke] Kevin Feige, sem én nem tudtuk, hogy ki ő” – vallotta be Pascal a Vogue magazinban. “Nem volt rajta smink, és úgy volt öltözve, mint egy átlagos lány, mi pedig csak annyit mondtunk: ‘Ó, Istenem, ő elképesztő. Benne kell lennie a filmben.’ Aztán rájöttünk, hogy valójában egy híresség, és nagyon hülyén éreztük magunkat.”

Feige és Pascal a franchise két legsikeresebb producere, a három filmből kettő több mint 1 milliárd dolláros bevételt hozott a globális jegyértékesítésből. Mivel Zendaya már a filmek előtt is sztárnak számított (még ha Feige és Pascal nem is tudott erről), a Pókember-filmeknek köszönhetően további hírnévre tett szert, és ez a magánéletére is kihatott, ezt viszont nem mondhatja el magáról színésztársa, és egyben párja.

“Mindketten nagyon-nagyon fiatalok voltunk, de az én karrierem már akkor is valahogy ment, az övé pedig egyik napról a másikra megváltozott” – kezdte Zendaya a portrécikkben. “Egyik nap még gyerek vagy, és a kocsmában vagy a barátaiddal, aztán másnap már te vagy Pókember. Tanúja voltam, ahogy az élete a szemem láttára megváltozik, de nagyon jól kezelte.”

A Pókember: Nincs hazaút hatalmas siker volt, és bár a Sony Pictures, illetve a Marvel Studios bejelentette a negyedik filmet, részleteket nem árultak el, mindössze annyit tudunk, hogy dolgoznak a film forgatókönyvén. Néhány megjelent pletykák szerint a két stúdió között feszültség van, nem egyeznek az álláspontok, más érdekeket tartanak szem előtt, de az a hír járja, hogy valamikor az év második felében bekapcsolják a kamerákat.

A Las Vegas-i CinemaCon alatt a Sony Pictures keddi sajtótájékoztatóján nem esett szó a negyedik részről, szóval hivatalosan még mindig várunk rá.

Pókember
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Nincs hazaút
Filmek

Tom Holland eloszlatott minden aggodalmat a Pókember 4. részével kapcsolatban

Tom Holland üzent a rajongóknak, hogy jó kezekben a Pókember 4.

Dűne: Második rész
BREAKINGFilmkritikák

Dűne: Második rész kritika

Mint a Messiást, úgy vártuk a Dűne: Második részt, de megérte!