Főoldal Filmek A Pókember 4. hivatalosan is fejlesztés alatt áll Tom Holland visszatérésével
Filmek

A Pókember 4. hivatalosan is fejlesztés alatt áll Tom Holland visszatérésével

Kevin Feige elárulta, nagyszerű tervük van, és ideje papírra vinni.

69
Pókember: Nincs hazaút

Bár igazából sosem volt kétséges, hogy elkészül a negyedik rész, hiszen arra többször is utalt a Sony Pictures korábbi producere, Amy Pascal. Sőt, a Marvel Studios elnöke is tett rá megjegyzést, de hivatalosan csak most erősítették meg, hogy készül a negyedik rész forgatókönyve, amiben Tom Holland visszatér Peter Parker szerepében.

A Pókember: Nincs hazaút keserédes véget ért a barátságos és közkedvelt Pókember számára, aki felhagyott mindennel, feladta a legjobb barátját és élete szerelmét, hogy Doctor Strange egy varázslattal helyrehozza mindazt, amivel felforgatták a Multiverzumot. Bár Peter megígérte barátainak, hogy megkeresi majd őket, és elmeséli, mi történt, de végül úgy döntött a főhős, hogy az a legjobb szerettei számára, ha nem tudnak róla, és inkább a bűnözőket kergeti majd New York utcáin.

Bizonyos értelemben méltó búcsút kapott volna az ikonikus hős Tom Holland alakításában, és tökéletes alkalom lett volna, hogy elhagyja a Marvel Moziverzumot. Talán még a készítők is erre készültek, de a Nincs hazaút minden pénzt bezsebelt, és bolondok lennének kihagyni, hogy a Sony Pictures és a Marvel Studios folytassa a közös munkát.

Konkrét részleteket nem tudunk a negyedik részről, és Kevin Feige ezúttal sem volt bőbeszédű, csak a kötelezőket mondta el, de hivatalosan is kijelentette, hogy dolgoznak a folytatáson. Az EW-nek adott interjúban, az MCU jövőjéről beszélt Feige, és a tőle megszokott rendkívül mély és komoly gondolatokat hallhattunk. A beszélgetésben két mondat erejére a negyedik Pókember-film is szóba került, amikor is megtudtuk, hogy már a fejlesztés korai fázisába lépett.

Annyit mondhatok, hogy megvan a történet. Nagy ötleteink vannak a filmre, és az íróink éppen most ragadnak tollat, hogy papírra vigyék.

Kevin Feige

Ahogy eddig, most sem tudtunk meg sokat a vezetőtől, de legalább végre megerősítést nyert, hogy Holland visszatér a szerepbe. Hogy csatlakozik-e hozzá Tobey Maguire és Andrew Garfield, még nem tudni, de valószínűleg semmi sem akadályozná meg a készítőket, hogy ismét egyesítsék a három Pókembert.

Pókember: Nincs hazaút
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars családi Nap
Filmek

Októberben negyedszerre rendezik meg a Galaktikus Családi Napot

A The Force Alliance-Magyar Galaktikus Fan Klub ezúttal is elrepít minket a...

Disney+
Filmek

Hamarosan a Disney+ is leszámol a jelszómegosztással

Egy országban már idén elindítja a jelszómegosztás elleni védelmét a Disney+.

Disney+
Filmek

A Disney+ októberi megjelenései

Októberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

James Gunn
Filmek

James Gunn megnevezett 3 karaktert, akik visszatérnek a DC Univerzumban

Teljes reboot nem lesz a DC Univerzum, mivel 3 korábbi karaktert is...