Főoldal Játékok A PlayStation Store lebuktatta a Far Cry 6-ot
Játékok

A PlayStation Store lebuktatta a Far Cry 6-ot

Giancarlo Esposito színre lép.

200

Nem tudjuk, hogy mi folyik a Ubisoft háza táján, de az utóbbi időben inkább az számít rendkívülinek, ha nem szivárog ki egy játékuk. Erre a sorsra jutott a Far Cry 6 is, amit valószínűleg a vasárnapi Ubisoft Forward gálán terveztek bemutatni, a hongkongi PlayStation Store azonban lebuktatta a projektet.

A Far Cry 6 története Yarába kalauzol minket, ahol a hírhedt diktátor, Anton Castillo tartja elnyomásban a népet. A főgonoszt nem más, mint Giancarlo Esposito fogja megszemélyesíteni, akit legtöbben a Breaking Bad című sorozatból ismerünk, mint Gustavo Fring (igazak voltak tehát a pletykák). A vezető fia, Diego is apja módszereiben hisz, a többgenerációs elnyomás azonban a forradalom határára sodorta Yara lakosait. Az egyik felkelő, Dani Rojas irányítása lesz a feladatunk, akivel gerillaharcosnak állva kell felszámolnunk a diktatúrát, és legyőznünk a hatalmon lévőket.

A PS Store felület angol nyelvű leírásából egész sok mindent leszűrhetünk. Az például biztosnak tűnik, hogy a játék PS4 és Xbox One változata ingyenes frissítést kap a nextgen gépekre, így nem kell majd kétszer megvásárolnunk a címet. Kétfős multiplayer is helyet kap a játékban, ami ha tippelnünk kellene, leginkább egy co-op módot sejtet, ahogy az a negyedik epizódban bevezetésre került. Az előrendelői ajándékokra is fény derült, egy különleges fegyver és egy Chorizo nevű karakterhez aktiválható ruha lesz a jutalmunk, ha a megjelenés előtt leadjuk az igényünket a vásárlásra. A megjelenés a bolti adatlap alapján 2021. február 18-án esedékes, de ez a leginkább képlékeny információ, főleg a Ubisoft sűrű naptárát elnézve.

Habár az információk megbízhatónak tűnnek, kezeljétek őket fenntartásokkal a vasárnapi, hivatalos bejelentésig. Érdemes lesz követni a gálát egyéb okokból is, jelen lesz a Watch Dogs Legion és az Assassin’s Creed Valhalla, plusz a Watch Dogs 2 ingyenes példánya is elérhető lesz az esemény ideje alatt.

Amennyiben kimaradt volna nektek a Far Cry franchise, remek lehetőségetek van bepótolni, július 27-ig ugyanis bármikor aktiválható a Ubisoft előfizetéses szolgáltatásának ingyenes próbaidőszaka. A Uplay+ által több, mint 100 játékkal játszhattok költségmentesen, köztük a Far Cry legújabb epizódjaival is, érdemes kipróbálni őket, ha az olvasottak alapján tetszik nektek a hatodik rész.

FRISSÍTÉS: A Ubisoft gyorsan reagált is a szivárgásra és kipakoltak egy nyúlfarknyi kis kóstolót a vasárnap várható bemutató előzetesből.

Szerző

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.

Dragon's Dogma 2
Játékok

Márciusban jön a Dragon’s Dogma 2

A Capcom nagy sikerű akció-szerepjátéka végre folytatást kap.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty
Játékok

Végleges, Ultimate kiadást kap a Cyberpunk 2077

A lemezes formában is kapható kiadás az alapjáték mellett a Phantom Liberty...

Baldur's Gate 3
Játékok

Új gyűjtői kiadást kap a Baldur’s Gate 3 és hamarosan Xbox-ra is megjelenik

A Larian Studios leleplezte a PC-re, PS5-re és már Xbox Series-re is...