Wide Screen
Image default
Filmek

Joe Manganiello elmondta, mindössze csak tesztelték Deathstroke páncélját a jelenetben

Még nyáron a The Batman-film írója és rendezője, Ben Affleck osztott meg Twitteren egy videót, melyben Deathstroke-ot láthattuk új páncéljában.

Még nyáron a The Batman-film írója és rendezője, Ben Affleck osztott meg Twitteren egy videót, melyben Deathstroke-ot láthattuk új páncéljában.

Egészen augusztusig kell visszakanyarodnunk, ugyanis akkor jelent meg a közösségi oldalon az a videó, ami az Igazság Ligája forgatása alatt készült. Értetlenül álltunk az eset előtt. Sokan felkapták a fejüket, hogy miféle utalás ez. Esetleg Deathstroke benne lesz a Ligában, vagy már a Batman rebootra céloztak. Utóbb kiderült, hogy valóban a The Batman főgonoszát láttuk a screenben, de ez minden. Manganiello csak felpróbálta a jelmezt, semmi komoly. Vagy nem teljesen így történt?

Tegnap Joe Manganiello színész újabb fényképről „csiripelt” Twitteren, így szeretett volna boldog születésnapot kívánni Geoff Johns-nak, akivel Affleck közösen szerkeszti a szkriptet. A hivatalos koncepciós rajzot a DeviantArt tehetséges művésze, Jeran Morales készítette.

A színész ugyanakkor szükségesnek érezte, hogy tisztázza a dolgokat, és megerősítette, hogy az augusztusi jelenetben lepróbálták Deathstroke páncélját. Talán ez is azokat a teóriákat igazolja, miszerint mielőtt még főgonosszá avanzsálódna a The Batman-filmben, előtte az Igazság Ligájában felvezetik a karaktert? Talán a lenti képeken Zack Snyder éppen azt nézte, a karaktert miként tudná belefűzni a Ligába, vagy mégsem?

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Terence Winter vezetésével spin-off sorozatot készíti az HBO Max, ami a The Batman univerzumában játszódik

Kévés Bence Mihály

Zack Snyder A zöld lámpások és Jonathan Kent vendégszerepére utalt Az Igazság Ligája rendezői változatában

Kévés Bence Mihály

Zack Snyder megerősítette, hogy Steppenwolf eredeti tervei kapnak helyet a rendezői változatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat