Főoldal Filmek Teljes a Fekete Párduc szereplőgárdája, itt a hivatalos szinopszis
Filmek

Teljes a Fekete Párduc szereplőgárdája, itt a hivatalos szinopszis

Andy Serkis is csatlakozott a Fekere Párduc-filmhez, a Marvel kiadta a hivatalos szinopszist.

287

Andy Serkis is csatlakozott a Fekere Párduc-filmhez, a Marvel kiadta a hivatalos szinopszist.

Ryan Coogler rendező egy hivatalosa Marvel Studios sajtótájékoztatón leplezte le, vagy ha jobban tetszik, akkor erősítette meg Andy Serkis Klaw karakterének visszatérését a Marvel Filmes Univerzumába. A karakterrel először a Bosszúállók: Ultron korában találkoztunk, s akit most a Fekete Párduc-film gonoszok soraiba is felírhatunk.

A film gonoszainak száma ezzel hivatalosan is három főre nőtt, hiszen Michael B. Jordan Erik Killmonger és Winston Duke M’Baku – sokan csak úgy ismerik, hogy a Majomember – szerepe mellett ezennel Andy Serkis-t is viszontlátjuk. A bejelentés nem ért senkit váratlanul, a rajongók hónapok óta találgatták már, hogy a színész visszatérésének legnagyobb esélye T’Challa különálló filmjében lehet. És végül a Marvel igazolta a spekulációkat a napokban. Érdekes módon Phylicia Rashad színésznő neve hiányzik a casting-listáról, pedig az a hír járta miután Sterling K. Brown véletlenül elszólta magát egy interjúban, hogy a Creed: Apollo fia stábjából őt is láthatjuk képregényfilmben.

A Marvel sajtóanyagából az is kiderült, hogy a stáb Atlantában, a Pinewood Studios falai között forgatja a Fekete Párducot.

A hivatalos szinopszis:

A történet szerint T’Challa (Fekete Párduc) hazatér majd az Amerikai kapitány: Polgárháború eseményei után az elszigetelt, technológiailag fejlett afrikai országba, Wakandába, hogy átvegye az őt megillető trónt, és ő legyen az új király. Azonban feltűnik a radaron egy régi ellensége, aki próbára teszi T’Challa-t királyként és Fekete Párducként is, miután egy olyan konfliktusba keveredik bele, ami veszélybe sodorhatja Wakandát és az egész világot.

Íme a teljes szereplőlista:
Főszerepekben láthatjuk: Chadwick Boseman (Fekete Párduc/T’Challa), Michael B. Jordan (Erik Killmonger), Lupita Nyong’o (Nakia), Danai Gurira (Okoye), Martin Freeman (Everett K. Ross), Daniel Kaluuya (W’Kabi), Angela Bassett (Ramonda), Forest Whitaker (Zuri), valamint a frissen bejelentett Andy Serkis (Ulysses Klaw).
További szereplők a filmben: Winston Duke (Man-Ape), John Kani (T’Chaka), Letitia Wright, Sterling K. Brown (N’Jobu) és Florence Kasumba (Ayo).

Fekete Párduc karakterről röviden azt érdemes tudni, hogy az 1966-ban megjelent Fantasztikus Négyes Vol.1. 52. lapszámában találkozhattak a rajongók először a királlyal. Az évek során a Marvel megfontolta a rajongók óhaját, kérését, akik könyörögtek a stúdiónak, hogy vezessenek be új hősöket a harmadik fázisban, míg végül 2016-ban a stúdió engedett a csábításnak, és a Filmes Univerzumában is felbukkant a wakandai király és szuperhős.

A filmet a Creed: Apollo fia rendezője, Ryan Coogler készíti, a film történetét az American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy írója, Joe Robert Cole jegyezte.

A Fekete Párduc amerikai bemutatója 2018. február 16-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.

Thor Taika Waititi
Filmek

Taika Waititi csak a pénzért vállalta a Thor: Ragnarököt, és előtte semmit nem tudott a hősről

Meglepő őszinteséggel beszélt Taika Waititi, hogy miért vállalta el a Thor: Ragnarök...