Főoldal Sorozatok Előzménysorozatot kap a 300, és Zack Snyder is érdekelt lehet benne
Sorozatok

Előzménysorozatot kap a 300, és Zack Snyder is érdekelt lehet benne

Zack Snyder nagysikerű 300 című filmjének története most sorozattal egészül ki.

348
300

Tíz évvel a 300 – A birodalom hajnala bemutatója után a Variety arról számolt be, hogy a Warner Bros. Television egy televíziós sorozatot fejleszt a 300 alapján. A sorozat egy csapat spártai hősies történetét meséli el, akik bátran szembeszállnak a perzsa sereggel.

Mivel a projekt még korai fejlesztési szakaszban van, részleteket egyelőre nem árultak el a cselekményről, kivéve azt, hogy a sorozat állítólag az első film előzményét fogja bemutatni. A szereposztással és stábtagokkal kapcsolatban még semmi konkrétumot nem kaptunk, de állítólag Zack Snyder már egyeztet a rendezésről és a vezető produceri szerepről. Deborah Snyder szintén tárgyalásokat folytat az executive produceri szerepről.

A 300 2007-ben debütált, és a film Leonidast (Gerard Butler) és küldetését követi nyomon, hogy legyőzze Xerxész királyt (Rodrigo Santoro) és hatalmas perzsa hadseregét. A film jellegzetes vizuális stílusáról és felejthetetlen szövegeiről ismert, és több mint 400 millió dollárt keresett világszerte, és ezzel azonnal nagy sikert aratott Zack Snyder karrierjének korai szakaszában. A film Frank Miller és Lynn Varley azonos című képregényén alapult, akik az 1962-as The 300 Spartans című filmet dolgozták fel a lapokon.

Az, hogy Leonidas és serege lehetetlen helyzettel nézett szembe a perzsákkal, csodát tett Zack Snyder karrierjével, aki ezt követően olyan projektekkel folytatta, mint Az Őrzők legendája. A filmes ezután lehetőséget kapott, hogy lefektesse a DC Univerzum alapjait olyan produkciókkal, mint Az acélember, a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala vagy Az Igazság Ligája. A 2010-es évek elején még a Lucasfilmet is megkereste egy ötlettel, de nem kértek belőle, végül a Netflix vásárolta meg a Rebel Moon jogait.

film 300 1600x900 gallery 7 yes
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Rebel Moon
Filmek

Zack Snyder a Rebel Moon rendezői vágását új címekkel augusztusban mutatja be a Netfix

Kaptunk megjelenési időpontot és játékidőket is a Rebel Moon rendezői változataihoz.

Rebel Moon
Filmek

A Rebel Moon rendezői változata új alcímet kapott az R-besorolás miatt

A Rebel Moon lehet jobb több erőszakkal, vérrel és még több lassított...