Mark Hamill

Mark Hamill megosztotta gondolatait a Star Wars 8 filmcíméről

A hét elején lehullt a lepel, és kiderült, hogy The Last Jedi néven érkezik a nyolcadik Csillagok háborúja.

A hét elején lehullt a lepel, és kiderült, hogy The Last Jedi néven érkezik a nyolcadik Csillagok háborúja.

Mindenféléket lehetett hallani, olvasni, köztük a Star Wars: Echoes of the Dark Side és a Star Wars: Forces of Destiny címeket, míg végül a héten bejelentették, hogy elég a spekulálásokból, The Last Jedi néven érkezik decemberben az Episode VIII. A bejelentést követően Mark Hamill is fellélegezhetett, hogy nem kotyogta el véletlenül.

A színészről tudni kell, hogy szeret beszélni, és mindent megoszt a rajongóival, ezért is imádják őt annyira a Star Wars rajongók. Szókimondó és humorérzékére nincsenek szavak. Hamill a lap tetején található videóban „szamurájos érzésnek” nevezte a Star Wars 8 címét.

Hamill elmondása szerint ő már a forgatások alatt tisztában volt a filmcímmel, ezért is rettegett olyannyira, hogy nehogy elszólja magát. Luke Skywalkert alakító színész kérte a forgatások alatt a Looper – Jövő gyilkosa rendezőjét, Rian Johnson-t, hogy ne árulja el neki, tartsa magában.

Rian Johnson a forgatások alatt elárulta, hogy milyen címet kap, amira csak azt feleltem: „Ne mondd el nekem ezeket! Még álmomban is beszélek.” Csak fokozzuk a paranoiát, hogy kiszivárognak az információk. Végülis ez a világ rendje. Ez azért is annyira vicces, mert mikor az eredetit készítettük, senkit sem érdekelt.

– tudtuk meg ezeket az Associated Press.-nek adott interjújából.

A jedi mester beszélt még picit a címről is, amit egy japán kardforgató filmhez lehetne leginkább hasonlítani:

Szamurájos érzést sugall a cím. Szókimondó és minimalista, de imádom.

A Star Wars: The Last Jedi bemutatója Amerikában 2017. december 15-én lesz, de Magyarországon már december 14-én láthatjuk a Rey, Luke Skywalker és Kylo Ren következő kalandját.

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

Joe Manganiello elmondta, mindössze csak tesztelték Deathstroke páncélját a jelenetben

Next Article

Indul a Han Solo film forgatása! Itt az első kép!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!