Wide Screen
Image default
Filmek

Mark Hamill megosztotta gondolatait a Star Wars 8 filmcíméről

A hét elején lehullt a lepel, és kiderült, hogy The Last Jedi néven érkezik a nyolcadik Csillagok háborúja.

Mindenféléket lehetett hallani, olvasni, köztük a Star Wars: Echoes of the Dark Side és a Star Wars: Forces of Destiny címeket, míg végül a héten bejelentették, hogy elég a spekulálásokból, The Last Jedi néven érkezik decemberben az Episode VIII. A bejelentést követően Mark Hamill is fellélegezhetett, hogy nem kotyogta el véletlenül.

A színészről tudni kell, hogy szeret beszélni, és mindent megoszt a rajongóival, ezért is imádják őt annyira a Star Wars rajongók. Szókimondó és humorérzékére nincsenek szavak. Hamill a lap tetején található videóban „szamurájos érzésnek” nevezte a Star Wars 8 címét.

Hamill elmondása szerint ő már a forgatások alatt tisztában volt a filmcímmel, ezért is rettegett olyannyira, hogy nehogy elszólja magát. Luke Skywalkert alakító színész kérte a forgatások alatt a Looper – Jövő gyilkosa rendezőjét, Rian Johnson-t, hogy ne árulja el neki, tartsa magában.

Rian Johnson a forgatások alatt elárulta, hogy milyen címet kap, amira csak azt feleltem: „Ne mondd el nekem ezeket! Még álmomban is beszélek.” Csak fokozzuk a paranoiát, hogy kiszivárognak az információk. Végülis ez a világ rendje. Ez azért is annyira vicces, mert mikor az eredetit készítettük, senkit sem érdekelt.

– tudtuk meg ezeket az Associated Press.-nek adott interjújából.

A jedi mester beszélt még picit a címről is, amit egy japán kardforgató filmhez lehetne leginkább hasonlítani:

Szamurájos érzést sugall a cím. Szókimondó és minimalista, de imádom.

A Star Wars: The Last Jedi bemutatója Amerikában 2017. december 15-én lesz, de Magyarországon már december 14-én láthatjuk a Rey, Luke Skywalker és Kylo Ren következő kalandját.

star-wars-hungary

Még több a témában...

A Disney már az élőszereplős Aladdin folytatásán dolgozik

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson is megszólalt, hogy mit gondol a Star Wars: Skywalker koráról

Kévés Bence Mihály

Hivatalosan is ráerősítettek, hogy érkezik a Tőrbe ejtve folytatása

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon