Deathstroke

Joe Manganiello Deathstroke-ja eredetileg szerepelt az Öngyilkos osztag folytatásában

Joe Manganiello Deathstroke füstbe ment terveiről nyilatkozott.

Az Igazság Ligája sztárja, Joe Manganiello arról mesélt a napokban, hogy eredetileg arra készült, hogy majd visszatér Deathstroke szerepében a 2016-os Suicide Squad – Öngyilkos osztag folytatásában. A dolgok azonban nem úgy alakultak a DC Moziverzumban, ahogy eltervezték.

Köztudott, hogy Manganiello játszotta volna a The Batman-filmben a rosszfiút, amíg még Ben Affleck képben volt. Eddig csupán Az Igazság Ligája egyik stáblista utáni jelenetébe láthattuk betölteni a szerepet, és még nem ismert, hogy lesz-e jövője a DC Moziverzumban, azonban Zack Snyder rendezői változatában még biztosan látni fogjuk őt. Ezt onnan tudjuk, hogy miután Snyder pótforgatást rendelt el, ősszel pedig Manganiello is megjelent a forgatáson, és még képet is láttunk az átalakulásáról.

Az Öngyilkos osztag “sikere” után számos verziója felmerült a folytatásnak, míg végül James Gunn íróasztalán landolt a projekt. A színész nemrég a Happy Sad Confused podcastben árulta el, hogy alapvetően szerepelt a tervezett második rész koncepcióin ő is, mint Deathstroke.

Az Öngyilkos osztag 2. négy vagy öt különböző verziója volt, melyekre vártam, míg felszabadul egy színész és végre belevágunk.Joe Manganiello

De Deathstore nemcsak a The Batmanben, hanem az Öngyilkos osztag második részében kapott volna szerepet. Egy időben erről még pletykáltak is, hogy ő lehet majd a főgonosz. Sőt, ezen felül még egy önálló filmet is terveztek a karakternek. Joe Manganiello a beszélgetésben kitért erre a bizonyos Gareth Evans-féle önálló filmre is.

Amikor elült a por, nem élvezett prioritást egy olyan film elkészítése, amely egy gazfickó eredet- és háttértörténetét mutatja be.

Joe Manganiellót Deathstroke szerepében legközelebb március 18-án érkező Zack Snyder: Az Igazság Ligájában látjuk, de hogy ezután milyen sorsot szánnak a karakternek, homály fedi. Snyder néhány hete elárulta, hogy Az Igazság Ligája második részében Deathstroke és Batman egy csónakban eveztek volna, közösen vették volna fel a harcot a gonosszal.

Total
23
Shares
Previous Article

Szinte eldőlt a Bethesda játékok exkluzivitása

Next Article
Doctor Strange az őrület multiverzumában

A Doctor Strange 2. forgatásáig Elizabeth Olsennek fogalma sem volt, a Marvel Studios mire készül a multiverzummal

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!