Wide Screen
Image default
Filmek

[PLETYKA] Deathstroke lett a Suicide Squad 2 főellensége

A legfrissebb pletykák szerint nem kell megvárni Slade Wilson, azaz Deathstroke saját filmjét, mert a karakter jóval előbb feltűnik egy másik projektben.

Az tiszta sor, hogy készül a Suicide Squad második része, amit éppen most dolgoznak át, hogy a forgatásra minél jobb forgatókönyvből dolgozzon Gavin O’Connor rendező. Most megjelent egy pletyka filmről, ami azt állítja, hogy a folytatásban a Force X csapatnak nem Black Adammel akad össze a bajsza, hanem Joe Manganiello karakterével, vagyis Deathstrokekal, ami nem is baj, mert nagyon sokat csúszik az önállófilm.

A pletyka nem sokkal azután jelent meg, hogy tegnap több cikk is a színész mesébe illő szerződéséről szólt, ahogy Jon Berg a DC Filmes részleg akkori vezetője az interneten szörfözés közben talált egy rajongó által készített Deathstroke rajzot, természetesen Joe Manganiello szerepében, és annyira meggyőzte Berget, hogy rögtön rácsörgött a színészre. A karakterrel először Az Igazság Ligája stáblista utáni jelentében találkoztunk, majd ezután a The Batmanben már főszerepet szántak volna neki, azonban Matt Reeves a hírek szerint kiírta őt a történetből, s inkább Pingvinnek eresztik össze a denevérembert.

Most azonban úgy tűnik, hogy a már bejelentett Deathstroke csúszás nem lesz annyira fájó a rajongóknak, hiszen a pletykák szerint annyira meggyőző volt a karakter cameo jelenete, hogy az ő kedvére írják át a Suicide Squad 2. szkriptjét. Így Deathstroke nem csak hogy szerepet kap benne, de rögtön főellenséggé lép elő. „Állítólag”, a Reddit egyik moderátora megerősítette ezt, elmondása szerint sikerült beszélnie a színésszel, aki megerősítette, hogy igaz a most megjelent pletyka, és ő lesz a Force X ellensége a folytatásban. A mostani hírhez kapcsolódó megint csak pletyka, hogy Dwayne Johnson kiszállt a Suicide Squad 2.-ből, ami érthető, hiszen Black Adam és Deathstroke együtt már túl erős lett volna egy folytatásra, s inkább a rajongók kedvében szeretnének járni, akik megőrülnek Manganielloért.

Még több a témában...

A Shazam! rendezője elárulta, miért nem a tradíciós DC logóval kezdődött a film

Kévés Bence Mihály

Dwayne Johnson megerősítette a Halálos iramban: Hobbs & Shaw folytatását

Kévés Bence Mihály

Zack Snyder elárulta, eredetileg milyen szerepet szánt Wonder Womannak a Batman Superman ellenben

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat